Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svetsare till Töreboda jobb i Mariestad på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svetsare till Töreboda på Masterhelp Jobb

Svetsare till Töreboda

Masterhelp Jobb Mariestad, Västra Götalands län Heltid

Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu en  

Svetsare
till vår enhet i Töreboda

Är du grym på och gillar att svetsa samt montera rostfria rörkonstruktioner? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösningar? Hos oss på Norvatek erbjuds du varierande arbetsuppgifter såsom svets, montage och färdigställande av nyckelfärdiga pumpstationer. Vi söker nu en svetsare till Norvateks produktionsteam Töreboda.

'Jag valde att börja jobba på Norvatek eftersom det verkade vara ett spännande företag att få vara med att utveckla. Vi är ett företag som är framåt i branschen och jobbar mycket för att möta framtiden på ett positivt sätt med vidareutveckling och uppbyggnad av våra produkter.

Framtidsvisionen är att bli marknadsledande inom VA-Teknik. Vår strategi i Töreboda är att få våra medarbetare att vara delaktiga i utvecklingen av våra produkter och arbetsmetoder och vi välkomnar arbete med frihet under ansvar. Vi försöker se lösningar i stället för problem tillsammans med våra medarbetare.

För att trivas i denna tjänst krävs, förutom kunskap i TIG-svetsning och ritningsläsning, att man är öppen och glad och ser lösningar på uppdragen och ha lätt att samarbeta med sina kollegor.'

- Bjarne Johansson, platschef

Är du den vi söker?
Kvalifikationer och personliga egenskaper:

  • Spetskunskap, tig med rotgas
  • 3–5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Körkort B

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för service och ett stort engagemang.

Norvatek erbjuder
Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Ansök genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Bjarne Johansson, platschef Töreboda, på 0730-346209 eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på 0730-474182 


Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2020 ca 600 MSEK och hade 200 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO. 

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. Andra pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken.

Vi kan säga att vi jobbar mot tyngdlagen. Där vatten inte kan rinna av sig själv använder vi pumpar för öka trycket och transportera det vidare. Fundera några sekunder på hur vardagen såg ut innan det fanns en infrastruktur för vatten och avlopp. Just det. En stor del av arbetet varje dag gick till att hämta friskt vatten eller göra sig av med förorenat. På Norvatek tycker vi det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6d6bd139fdfe4470b7d25a33f163e2