Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Svetsare till Röbäcks Sweden AB job in Umeå at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Svetsare till Röbäcks Sweden AB på Uniflex

Svetsare till Röbäcks Sweden AB

Uniflex Umeå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker erfarna MIG/MAG Svetsare åt vår kund Röbäcks Sweden AB. Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö. De första 6 månaderna så går din anställning genom oss på Uniflex med möjlighet till överrekrytering till Röbäcks efter de 6 månaderna. Sök redan idag då urval sker löpande! Din vardag på Röbäcks innebär utöver svets även slipning och montering. Du som älskar hantverket och gärna vill hitta egna lösningar kommer att trivas här. Arbetet är väldigt långt ifrån linjetillverkning så att vara självgående och kreativ är ett måste.

Personliga egenskaper
* God erfarenhet av MAG och MIG/TIG • God erfarenhet av ritningsläsning • Tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri/underhåll • B-körkort • Goda språkkunskaper i både Svenska och Engelska då båda kommer användas i tjänsten Meriterande om du har: • Erfarenhet av hydralik • Erfarenhet av montage av kullager • Erfarenhet av metallsvarvning och metallfräsning Placeringsorten är på Röbäcks huvudkontor i Umeå. I tjänsten innebär det en del resor och att kunna resa i tjänsten är ett krav. Resorna är främst inom norden men kan även förekomma resor i övriga delar av världen.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Svetsare till Röbäcks Sweden AB
Uniflex Umeå Heltid
Sommarjobb som Trädgårdsarbetare i Umeå
Uniflex Västerbottens län - Umeå Heltidsanställd
Ej angett
Träindustriarbetare för kommande uppdrag i Rundvik
Lernia Västerbottens län - Nordmaling Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54502