Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Plåtslagare till Munters i Tobo jobb i Tobo på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Plåtslagare till Munters i Tobo på Randstad AB

Plåtslagare till Munters i Tobo

Randstad AB Tobo, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en driven och positiv person som tycker du om att hugga i? Har du erfarenhet av svetsning och kunskap att läsa ritningar? Då har vi det perfekta jobbet för dig! För vår kund Munters räkning i Tobo söker vi nu flera plåtslagare till plåtavdelningen för ett långsiktigt behov. Vi söker dig som gillar utmaningar, inte är rädd för att hugga i och vill vara med som en viktig pusselbit i verksamheten. 

Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag är hjärtat av den svenska verksamheten. Här präglas vardagen av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt utveckling. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer. På Munters värdesätter vi välmående och trivsel. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som plåtslagare har du en viktig funktion i fabriken på avdelningen för plåtarbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- svetsning
 - kantbockning
 - ritningsläsning


arbetstider.

Heltid, 2-skift vardagar. Start omgående/enligt överenskommelse. Uppdraget avser ett stående behov, och för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund så småningom. 


kvalifikationer.

Vi söker dig avslutad gymnasieutbildning eller likvärdigt, med relevant erfarenhet och kompetens inom plåt och svets. Du talar svenska flytande i tal och i skrift och har grundläggande kunskaper i engelska. För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har goda kunskaper i ritningsläsning, svetskunskaper, kantbockning samt truckkort är A2, A3, A4 och B1, B2, B3. Uppfyller du något eller några av dessa kriterier är du varmt välkommen att söka tjänsten. 
 
 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, flexibel och driven. Du är noggrann och mån om att utföra ditt arbete med god kvalitét samtidigt som du är positiv, social och har god samarbetsförmåga. Vidare har du god initiativförmåga, är uppriktig och lägger stort värde i en bra dialog.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Caroline Norstedt | Konsultchef | [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355480