Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?

Svetsare till Luleå job in Luleå at Ferruform Aktiebolag

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Svetsare till Luleå at Ferruform Aktiebolag

Svetsare till Luleå

Ferruform Aktiebolag Luleå, Norrbottens län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker ett antal svetsare till vår kund Scania Ferruform i Luleå. Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri kommer du att trivas på Scania. Vi söker dig som har hög arbetsmoral & ansvarskänsla, viljan att alltid prestera på topp & göra ett bra arbete ifrån dig. 

Kärnverksamheten vid Scania Ferruform är tillverkning av bakaxelbryggor, tvär- och sidobalkar samt stötfångare. Dessutom tillverkas specifika komponenter för Scanias bussar, däribland luftfjädringsbalkar. Vi har dagliga just in time leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar, Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers.  Vi har återkommande behov av duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss, både i jobbet och som individer.

Som anställd arbetar du i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv och din samarbetsförmåga är högt värderade. Du har en vilja att utvecklas, en stark initiativförmåga är något vi förväntar oss av dig som söker. ansvarsområde.

Manuell svetsning samt svetsning i robotcell och montering av bumperbrackets.arbetstider.

Då arbetstiderna varierar stort mellan veckorna är det vidare viktigt att du är en person som trivs med skiftarbete. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!


kvalifikationer.


  • Godkänd gymnasieutbildning är ett absolut krav, du som ej har detta kommer ej att bli aktuell. Svetsutbildning, antingen via gymnasiet eller godkänd yrkesutbildning är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Denna tjänst kräver att du behärskar svenska och engelska på en god nivå, då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner. 
  • B-körkort
  • Har du tidigare erfarenhet av industrin är detta meriterande men inte ett krav. 
  • Meriterande med truck-kort B3

Personliga egenskaper:
 Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för det här uppdraget. Du är en noggrann och flexibel, som sätter ett högt värde på att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete, samt är bra på att planera och organisera din arbetsvardag. Du är prestigelös och vill jobba för teamets bästa, och har inget emot att ge en hjälpande hand till en kollega när det behövs.

För att du ska känna dig trygg & få de bästa förutsättningarna i ditt arbete startar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scania, kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.ansökan.

För information: I denna rekrytering samarbetar Scania med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta Branch Manager Carina Fors,  eller Konsultchef Daniel Kalén på tel 076-8514248.

Sista ansökningsdag: 2020-01-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via vår hemsida www.randstad.se

 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201324914