Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrisvetsare till Luleå! jobb i Luleå på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrisvetsare till Luleå! på Randstad AB

Industrisvetsare till Luleå!

Randstad AB Luleå, Norrbottens län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en noggrann och självständig person som tycker du om att hugga i? Har du erfarenhet av svetsning och kunskap att läsa ritningar? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Just nu söker vi på Randstad svetsare till en av våra kunder i Luleå.  Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och ritningsläsning och vill utvecklas inom yrket tillsammans med härliga kollegor vid din sida. Låter detta intressant? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

I rollen som svetsare kommer du svetsa i olika sorters material som exempelvis aluminium och rostfritt stål. Arbetet utförs i verkstaden tillsammans med dina kollegor. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver kunna hantera tillfälliga toppar i produktionen med ett stundtals högre tempo utan att för den delen tumma på kvalitén. Din noggrannhet ska märkas i dina jobb. 


arbetstider.

Heltid, måndag-fredag.

Konsultuppdrag via Randstad under tre månader, därefter är intentionen att bli direktanställd hos kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svetsning i metoderna TIG, MIG och/eller MAG. Du bör även ha goda kunskaper i det svenska språket, tal och skrift. Meriterande om du innehar heta arbeten, traverskort eller truckkort. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kan arbeta självständigt och är mycket noggrann i ditt arbete då det ställs höga kvalitetskrav. Vi söker dig som är driven och noggrann. Du är ansvarstagande och har lätt för att finna lösningar på problem. För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar egna initiativ och ansvar. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Sista ansökningsdatum: 2021-12-19, urval och intervjuer kommer att ske löpandes. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ta chansen och ansök redan idag!

Vid eventuella funderingar kring tjänsten kontakta Linn Näswall, Junior Konsultchef, [ Email address blocked ]

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CVn via mejl.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201363899