Jobbet Svetsare till ELVA AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Svetsare till ELVA AB publicerad av Skill

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Motala
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av TIG-svetsning och montering men är trött på att stå inne i en fabrik? Vill du kombinera ett praktiskt arbete med kundbesök? ELVA AB söker en svetsare som kommer arbeta med montage av rörsystem och maskininstallationer. Läs mer nedan och ta chansen att bli en del av ett företag som arbetar inom områden som påverkar och värnar om vår miljö.

Om företaget
ELVA bedriver teknisk ingenjörsverksamhet inom miljövårdsområdet samt genomför funktionsleveranser inom vatten- och avloppsrening för kommunal och privat sektor. Vi konstruerar och projekterar framtidens vatten- och avloppsreningsanläggningar med processlösningar som svarar upp mot de ökade miljökrav våra kunder ställs inför. Kompetens och engagemang hos våra medarbetare är en av de absolut viktigaste faktorerna för ELVAs framgångar. Därför är vi ständigt aktiva i vårt sökande efter rätt personer och rätt kompetens som kompletterar och förstärker vårt lag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team som arbetar med montage av rörsystem och maskininstallationer ute hos kund. Arbetena kan handla om både om- och nybyggnationer samt renovering av befintliga anläggningar. Förutom TIG-svetsning kommer du även arbeta med montering. Stor del av dina dagar kommer handla om kundbemötande. Du ansvarar själv för att ta kontakt med kund innan besök för att stämma av kring förutsättningar och förberedelser. Väl på plats krävs det inte bara att du gör ett bra arbete rent praktiskt utan även att du bibehåller en god kommunikation med kunden. Som svetsare hos oss på ELVA är du företagets ansikte utåt.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbeten tidigare. Du är en van TIG-svetsare med erfarenhet av montering. Stor vikt kommer läggas vid personlighet där vi söker dig som trivs i en roll där du dagligen har kontakt med kunder. Du förstår vad det innebär att vara ansiktet utåt för ett företag och arbetar ständigt för att göra kunden nöjd. Du trivs i en ansvarstagande roll och gillar att ha koll på vad som händer och sker. I och med att tjänsten innebär resor till kund, ibland med övernattning, krävs det att du har en flexibilitet kring detta. Vissa veckor är du endast borta över en dag och andra veckor flera dagar i sträck. Tjänstens utformning ställer även krav på körkort.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar ELVA med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att du börjar med en anställning hos Skill och sedan blir övertagen av ELVA efter sex månader. Urvalsarbetet kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare, Tove Werner, på 013-32 94 18 alternativt tove.werner@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3651

Liknande jobb

Svetsare till Toyota Material Handling Mjölby Toyota Material Handling
Svetsare sökes! Mjölby Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till