Jobbet Svetsare till Alfa Laval har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svetsare till Alfa Laval publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och tålmodigt? Drivs du av att se tydliga resultat av det arbete du utför? Randstad söker nu en hängiven och noggrann svetsare till Alfa Laval i Eskilstuna, med start snarast. Du gillar att jobba fysiskt och har tidigare erfarenhet inom svetsning. Har du dessutom förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning: heltid, dagtid eller tvåskift

Arbetsbeskrivning
Vår kund har gjort sig ett välkänt namn inom tillverkningsbranschen och idag säljs deras produkter i närmare 100 länder. I verkstadsmiljö jobbar du här under stort eget ansvar med svetsning av rostfria produktdelar i varierande format.

Dina arbetsuppgifter innebär att hantera svetsprocesser med tillhörande mät- och metodarbete. I rollen arbetar du till största del självständigt.

Kvalifikationer

  • Du behöver vara i fysiskt god form och vilja arbeta med kroppen
  • Du har tidigare erfarenhet av svetsning i MIG/MAG
  • Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av självständigt industri- eller verkstadsarbete med vilja att vidareutvecklas.
  • Meriterande är om du har truckkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-10-11 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Åsa Malmqvist, asa.malmqvist@randstad.se

Referens

201245552

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till