Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Svetsare till Alfa Laval Eskilstuna job in Eskilstuna at Alfa Laval Tumba AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Svetsare till Alfa Laval Eskilstuna på Alfa Laval Tumba AB

Svetsare till Alfa Laval Eskilstuna

Alfa Laval Tumba AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Är du en person som är flexibel, positiv och ordningsam och har viljan att lära dig? Drivs du av att efterlämna ett arbete med hög standard? Du gillar även att jobba fysiskt och har med fördel tidigare erfarenhet inom svetsning i rostfritt stål. Har du dessutom förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Alfa Laval Tumba AB, Manufacturing Eskilstuna är ett produktions- och produktionstekniskt centrum för separatortillverkning och levererar separatorer, nyckelkomponenter och reservdelar till hela världen. Kärnkompetensen är skärande bearbetning i rostfritt stål. ansvarsområde.

I verkstadsmiljö jobbar du här under stort eget ansvar med avancerad svetsning av rostfria produktdelar i varierande format, från plan plåt, halvfabrikat till färdig produkt. 

Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer arbeta med unika produkter i mindre serier (enstycks- och fåstyck) vilket innebär att arbetet blir varierande men ställer även höga krav på noggrannhet. Rollen ställer också höga krav på samarbetsförmåga men även självständigt arbete.  Arbetet är fysiskt krävande och du behöver kunna hantera tillfälliga toppar i produktionen med ett stundtals högre tempo utan att för den delen tumma på kvalitén. Din noggrannhet ska märkas i dina jobb. I arbetslaget är du en god lyssnare och kommunikatör. Inte rädd för att fråga och ta lärdom från dina erfarna kollegor. arbetstider.

heltid, skiftarbete. 


kvalifikationer.

  • Ett krav är att du behöver vara i fysiskt god form och att du vill arbeta med kroppen.
  • Meriterande är att ha tidigare erfarenhet av problemlösning och god kunskap i ritningsläsning.

  • Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av självständigt industri- eller verkstadsarbete med vilja att vidareutvecklas.
  • Svetslicenser är meriterande.
  • Du har tidigare erfarenhet av svetsning i metoderna TIG, MIG och MAG.
  • Meriterande är om du har truckkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. ansökan.

2021-07-02  urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Åsa Malmqvist, [ Email address blocked ]  

 

Rekommenderade jobb

Svetsare till Alfa Laval Eskilstuna
Alfa Laval Tumba AB Eskilstuna Deltid
Studenter sökes för extrajobb på lager i Rosersberg!
StudentConsulting Stockholms län - Sigtuna Deltidsanställd
Ej angett
HR-generalist sökes på heltid till Another Snus Factory i Kungsängen
StudentConsulting Stockholms län - Bro Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201346829