Jobbet Svetsare sökes till internationellt företag i Mjölby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Svetsare sökes till internationellt företag i Mjölby! publicerad av Skill

Heltid
Linköping
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vår största kund i Mjölby söker nu svetsare till både manuell- och robotsvets. Här har du chansen att visa vad du går för inom svets och möjligheten till förlängning är mycket goda. Hos oss blir du en del av ett härligt konsultteam!

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsuppgifter kommer att vara att svetsa material i produktionsmiljö. Ritningsläsning används i vissa fall och därför värdesätter vi att du har kunskap inom detta område. Det är en stor fördel om du är flexibel och prestigelös då det ibland kan ingå montering i dina arbetsuppgifter. Den vanligaste arbetsformen är 2-skift, men ibland erbjuder vi även tjänster med andra arbetstider. Om du behöver pendla från annan ort till arbetet så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Din profil
Du är: Praktiskt lagd, effektiv och nogrann. Du gillar: att jobba med fysiskt arbete och har en positiv inställning. Du har har definitivt: Erfarenhet inom MAG-svetsning. Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Uppdraget är till en början en uthyrning, men på sikt finns det goda möjligheter till en direktanställning hos kund. Du har en närvarande chef från Skill och vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag.

Ansökningsförfarande
Vi söker svetsare löpande så skicka gärna in ditt CV direkt! Du ansöker genom att klicka på 'ansök jobb' på www.skill.se Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvariga rekryterare på Skill Malin Åkerblom, malin.akerblom@skill.se eller Josefin Svensson, josefin.svensson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3013

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till