Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svetsare sökes till Caretec i Forserum jobb i Nässjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svetsare sökes till Caretec i Forserum på Uniflex

Svetsare sökes till Caretec i Forserum

Uniflex Nässjö Heltid
Jobbeskrivning
Är du en driven, ansvarsfull och noggrann person som söker nya utmaningar? Då kan du vara den svetsare vi på Uniflex Höglandet letar efter till vår kund Caretec i Forserum. Som MIG/MAG svetsare kommer dina arbetsuppgifter vara baserade på tillverkning av kundspecifika produkter, främst sjukvård- och inredningsprodukter. Materialet består mestadels av plåt och stålrör där varje detalj tillverkas efter ritning, så känsla för ritningar och god kvalité är viktigt. Vissa detaljer bearbetas även med slipning innan de går vidare till lackeringsavdelningen. Du arbetar nära dina kollegor på svetsavdelningen med fokus på att leverera god kvalitet. Samarbetet inom avdelningen är viktigt för att arbetet ska fungera bra, och tillverkning från ämne till monterad produkt sker i fabriken.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom MIG och MAG eller med erfarenhet, licenser och utbildning vi bedömer som likvärdig. Vidare önskar vi att du är kvalitetsmedveten, gillar att jobba fysiskt och kommer med egna initiativ och förslag till förbättringar. För dig är det viktigt att man hjälps åt och du trivs med att jobba tillsammans med andra. Vi önskar att du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din dagliga arbetsplats är i ljusa moderna lokaler i produktionen hos Caretec i Forserum. Arbetet är på heltid och utförs på dagtid, måndag-fredag. Uppdraget inleds med en visstidsanställning via Uniflex Bemanning med möjlighet till förlängning eller direktanställning hos Caretec. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och kan tillsättas innan annonsen har gått ut.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se. Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56720