Jobbet Svetsare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svetsare sökes! publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Sävsjö

Arbetsbeskrivning


OM FÖRETAGET
Har du goda svetskunskaper? Vill du jobba inom tillverkningsindustrin? Då är det dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Du följer ritningar och du bör ha god materialkännedom. Du kommer arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en den utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

OM DIG
Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetserfarenhet av att arbeta som svetsare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Som person är du mycket händig, engagerad i arbetet och lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Sävsjö
  • Tjänstgöringsgrad: Varierande arbetstider
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid/heltid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta sofie.trofast@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

26367

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till