Jobbet Svetsare för kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svetsare för kommande uppdrag publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Nyköping

ArbetsbeskrivningNu söker vi drivna och kavlitetsmedvetna svetsare för kunds räkning!
Om företaget


Vår kund tillverkar och förser fordonstillverkare världen över med bland annat lösningar inom avgasteknik, fordonsvärmare och klimatsystem. Med över 8000 anställda i 25 länder är de en del av samtliga nyckelmarknader inom fordonsindustrin. De jobbar målmedvetet med framtidens banbrytande lösningar och fortsätter att öka sin närvaro internationellt.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.Formell kompetens

  • B-körkort.
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/Robotsvets.
  • Kunna läsa en WPS.
  • Kunskap om svetsbeteckningar.
  • Kunna byta svetstråd.


Meriterande:

  • Materialkännedom.
  • Svetslicenser.Din bakgrund


Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG. 
Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.

Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


 Visstid/Heltid/Skift/Nyköping.

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.
Tillträdesdag


För kommande uppdrag.
Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Referens

21735

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till