Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

svetsare, örebro jobb i Hallsberg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
svetsare, örebro på Randstad AB

svetsare, örebro

Randstad AB Hallsberg, Örebro län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bygga framtidens anläggningsmaskiner? En otroligt spännande tillväxtresa står på vänt och vi söker dig som vill vara med och bidra! Med säkerheten i centrum, laganda och personbästa väntar ett team som är redo att ta emot dig som deras nya kollega! 


ansvarsområde.

I rollen som svetsare är du en del av produktionskedjan och förväntas bidra med expertis inom ritningsläsning och främst mig/magsvetsning.  Du erbjuds en gedigen introduktion och en fadder som hjälper dig första tiden.  Du får arbeta i en högteknologisk verkstadsmiljö med ordning och reda. 

 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


arbetstider.

Du erbjuds en visstidsanställning via randstad men med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Uppdraget är långsiktigt då företaget befinner sig i en expansionsfas och behöver utöka teamet ytterligare. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 2-skift. 


kvalifikationer.

Du som söker har arbetat som svetsare tidigare och har med dig erfarenheter som du är redo att få utveckla och använda i din nya roll. Du förstår svenska både i tal och skrift. Du har körkort B samt aktuella svetsliscenser.  Du har relevant yrkesutbildning inom svets. 

  • Tidigare erfarenhet som svetsare 
  • Du förstår svenska både i tal och skrift 
  • Du har körkort B 
  • Relevant yrkesutbildning inom svets/ industri 
 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av robotsvetsning sedan tidigare.


ansökan.

Välkommen med din ansökan senast den 12/12 .  Urval och intervjuer kommer ske löpande, ansök därmed så snart som möjligt. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201368345