Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svetsande montör jobb i Kungälv på Bahusia Personalförmedling AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svetsande montör på Bahusia Personalförmedling AB

Svetsande montör

Bahusia Personalförmedling AB Kungälv, Västra Götalands län Heltid
Vi söker nu svetsande montör för uppdrag hos en kund inom verkstad och smidesverksamhet i Kungälvs-området.Om tjänsten

Som svetsande montör kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter inom svets såsom montage och service hos företagets kunder. Arbetet består av väldigt varierande arbetsuppgifter baserat på just de olika projekt du arbetar i, men huvudsakligen kommer du arbeta med att svetsa och montera olika typer av stålkonstruktioner, främst i svartstål. Allmänt verkstadsarbete förekommer.

Arbetet är förlagt på dagtid.Din erfarenhet

Vi tror att du har en utbildning med inriktning plåt och svets och helst några års arbetslivserfarenhet som svetsare, men tidigare erfarenhet från andra hantverksyrken är också meriterande. Du bör behärska metoderna Pinne och Rörtråd samt ha kunskaper inom ritningsläsning, plåtbearbetning och en allmän god verkstadsvana. Tjänsten kräver B-körkort då det kommer förekomma dagsresor till och från kunder i närområdet.

Utbildningar och intyg såsom svetscertifikat, truck- och traverskort, heta arbeten, mobila plattformar, fallskyddsutbildning samt att du behärskar flera metoder inom svetsning är meriterande.Din personlighet

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer samt att du är lösningsorienterad. Utmaningar, och att finna kundanpassade lösningar på dessa, är en del utav vardagen och är något du borde vara bekväm med. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar där du bör känna dig bekväm med att fatta egna beslut, ta ansvar och vara drivande för att det utförda arbetet skall bli så bra som möjligt. Då det blir mycket kontakt med kund krävs det också att du har ett servicetänk samt en hög yrkesstolthet.Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på [ Link removed ]  För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 389