Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sveriges största chefsnätverk EGN söker Business Unit Coordinators - Se hit för ditt nästa karriärsteg! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sveriges största chefsnätverk EGN söker Business Unit Coordinators - Se hit för ditt nästa karriärsteg! på Academic Work

Sveriges största chefsnätverk EGN söker Business Unit Coordinators - Se hit för ditt nästa karriärsteg!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en resultat- och serviceinriktad person som brinner för kundkontakt och relationsbyggande? Då kan du vara den vi söker till EGN! EGN har en Great Place to Work-certifiering, vilket innebär att det är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Här kommer du till ett spännande jobb på ett företag i expansion med en härlig företagskultur, där det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Det här är en perfekt roll för dig som vill starta igång din karriär och som vill få en bra inblick i svenskt näringsliv.


Om tjänsten
EGN Sverige är Sveriges största chefsnätverk för chefer och ledare som söker ett professionellt nätverkande. De skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. EGN:s framgång fortsätter och söker nu fler Business Unit Coordinators.

Chefer och ledare är ofta ensamma i sina beslut kring strategier och organisationsförändringar, samtidigt som de förväntas utveckla sin ledarskapsförmåga. Genom att bli del av en nätverksgrupp får de tillgång till ett förtroligt forum där medlemmarna hjälper varandra att lösa utmaningar genom ett generöst kunskaps- och erfarenhetsutbyte, och de får även medlemskap i vår globala och digitala plattform för nätverkande, Members universe.

Du erbjuds

* En värderingsstyrd organisation med en härlig kultur som tror på talang och kommer att hjälpa dig att omsätta teoretiska kunskaper i praktisk erfarenhet
* Fast lön
* Fina lokaler vid Telefonplan, Stockholm

Arbetsuppgifter

* I rollen som Business Unit Coordinator ringer du chefer och ledare för att boka in möten till nätverksrådgivarna.
* Du intervjuar kandidaterna om deras roll och företag och arbetar med administration i CRM-systemet.
* Du arbetar med matchningsprofiler och söker (gör research) efter potentiella chefer att kontakta
* Du är en del i försäljningsteamet och arbetar nära nätverksrådgivarna som sedan genomför mötena med potentiella medlemmar

Vi söker dig som

* Har en avklarad gymnasieutbildning
* Du är skicklig på att kommunicera på svenska och ibland engelska, och duktig på att bygga relation redan vid en första kontakt.
* Du är bekväm med kundkontakt via telefon, är målmedveten och ger dig inte i första taget!
* Tidigare erfarenhet av telefonbokning, kundkontakt eller försäljning är meriterande, men inget krav.
* Att kunna arbeta strukturerat och med fokus och uthållighet, och alltid ha en proaktiv approach

Övrig information

* Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider. Tillsvidareanställning med inledande provanställning hos EGN.
* Placering: Telefonplan, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos EGN Sverige. EGN Sveriges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
EGN Sverige är Sveriges största chefsnätverk för chefer och ledare som söker ett professionellt nätverkande. De skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN Sverige erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder. Idag har de drygt 2100 medlemmar i över 130 grupper.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062443-SE