Jobbet Sveriges Ingenjörer söker en ombudsman till Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sveriges Ingenjörer söker en ombudsman till Göteborg publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

ArbetsbeskrivningArbetsbeskrivning

Som ombudsman arbetar du inom tre huvudsakliga områden: rådgivning, förhandling och utbildning. Det innebär att en stor del av arbetet utgörs av att företräda medlemmar och förbundet i förhandlingar med arbetsgivare och att ge kvalificerad rådgivning till medlemmar och förtroendevalda i frågor som rör arbetslivet. Du kommer även att hålla utbildningar och seminarier för förtroendevalda i förbundet och inom andra Sacoförbund.
Utöver ovan beskrivna arbetsuppgifter ingår det i ombudsmannarollen på Förhandling och utveckling att delta i och ibland driva olika interna utvecklingsprojekt. Det är en stor bredd på projekten och i möjligaste mån tillsätts de utifrån kompetens och intresse.
Du kommer att vara placerad på kontoret i Lorensbergs villastad, ett stenkast från Avenyn. Som ombudsman på Sveriges Ingenjörers kontor i Göteborg är du en del av en grupp om sju ombudsmän. Du har även kollegor i Stockholm och Malmö och det finns total cirka 45 ombudsmän på organisationens förhandlingsavdelning.Vem är du?

Du har jurist- eller personalvetarexamen eller annan relevant akademisk examen tillsammans med några års erfarenhet av förhandling. Du har erfarenhet av och kunskaper i arbetsrätt. Har du erfarenhet från arbetstagar-/arbetsgivarorganisation eller HR ser vi det som meriterande. Dina erfarenheter har gjort dig till en pragmatisk problemlösare och en skicklig rådgivare och du tycker om att arbeta med människor och att ha många sociala kontakter i ditt jobb. För rollen ser vi det som viktigt att du trivs med att tala inför grupp och att du även har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser att du är en person med gott omdöme som motiveras av att vara en del av en viktig samhällsfunktion och av att kunna hjälpa medlemmarna. Du kommer att ha många kontaktytor varför vi söker en förtroendeingivande person som har lätt för att skapa goda relationer, är lösningsorienterad och har en god pedagogisk och social förmåga.Du erbjuds

Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete i en dynamisk miljö där du direkt får ta ett stort eget ansvar. Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer är du med och stöttar en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är en central avtalspart inom många stora områden kommer du till ett förbund i centrum av den svenska arbetsmarknaden.
Det är högt i tak och som medarbetare uppmuntras du både att ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Rollen som ombudsman innebär stort eget ansvar för dina egna ärenden i kombination med möjligheten att rådfråga kollegor i samma roll som du.
Organisationen präglas av engagemang och nyfikenhet. Gemensamt för de som arbetar här är också stoltheten över medlemmar och kollegor.
Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen.Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sveriges Ingenjörer med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Höglund på telefonnummer 070 294 22 72 alternativt ida.hoglund@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!Övrigt

Fackliga företrädare är Agneta Bern (Akademikerföreningen) och Lotta Ljungqvist (Unionen). Båda nås via växeln på tfn 08 613 80 00.Om verksamheten

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Vi är landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer och en del av Saco, Sveriges akademikers centralorganisation. Med cirka 156 500 medlemmar är Sveriges Ingenjörer ett starkt förbund med stor handlingskraft och resurser att göra nytta. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar. Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.


Referens

EC9AA60FB77E417487666E00C1CF39B9

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till