Jobbet Svensktalande & Norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svensktalande & Norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

I samarbete mellan Teleperformance Danmark och Verisure letar vi nu efter svensktalande & norsktalende säljkonsulter för Verisure B2C säljteamet.

Information om uppdraget:

Jobbet:
Som säljkonsult hos Teleperformance är ditt jobb att sälja och ha fokus på, vad som krävs för att skapa både högkvalitativ och skarpa sälj. Om du vill skapa resultat via telefon, tala med människor och arbeta tillsammans med ett vinnande team – så har du hittat rätt!

Verisure's säljteam arbetar i konkurrensutsatt miljö med högt och trivsamt humör.
Jobbet som säljkonsult för Verisure inkluderar B2C-försäljning och konsultation för nya kunder. Du har kontakt med potentiella kunder dagligen, analyserar deras behov och erbjuder marknadens bästa larm- och säkerhetslösningar.

Startdatum: 2 Mars 2020
Arbetstider: Vardagar mellan 10.00 – 18.00
Tjänsten är en heltidsanställning på 37 timmar per vecka.
Arbetsplats: Business Center Øresund, tæt ved Femøren Station, København

Detta söker vi:

Du är den personen, vi letar efter, om du:
• Har hög energinivå och mod
• Är målfokuserad och resultatorienterad, med starkt tro på egna förmågor
• Är en konkurrenskraftig person, vill alltid vara nr 1 i laget men ändå velig till att utvecklas
• Har ett start driv och tar inte ett nej som svar
• Kan tillämpa säljtekniker
• Talar och skriver flytande svenska eller norska
• Är utåt och har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift

Du ska ha minst fyra månaders säljerfarenhet, och det är viktigt att du är beredd att varje dag prestera ditt bästa med dina kunder via telefon och jobba i en konkurensutsatt miljö. Erfarenhet av larmlösningar är en stor fördel men inte ett krav.

Teleperformance erbjuder
Teleperformance ser till så att du får den utbildningen du behöver för att ständigt utvecklas och skapa framgång i ditt jobb. Det innebär att du arbetar nära chefer, kollegor och sammarbetspartners på Teleperformance, där du ständigt är i dialog om hur du kan utecklas inom sälj.

Teleperformance tror starkt på att en glad medarbetare ger alltid bästa resultat. Det är därför vi lägger fokus på en god och motiverande arbetskultur, där det finns plats för mångald och där vi arbetar framåt tillsammans.

Teleperformance är informell och du kommer att upptäcka att du kan snabbt kan göra en skillnad och sätta din individuella inflytan på jobbet.
Du kommer att ha en mängs olika verktyg och färdigheter som du kan tillämpa i livet och karriärsmässigt. Det är också möjligt att följe an av de olika karriärvägarina i företaget, både nationellt och internationellt.

Personalförmåner:
Hos Teleperformance erbjuder vi ett antal personalförmåner, till exempel: pensionssparande, gratis sjukförsäkring, lunch av Meyers kantin och naturligtvis finns det alltid gratis frukt och kaffe.

Intresserad? Sök genom länken, då vi har intervjuer och anställer löpandes.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52091

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till