Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svenskt Näringsliv söker HR-controller jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svenskt Näringsliv söker HR-controller på SJR AB

Svenskt Näringsliv söker HR-controller

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en skicklig controller med sinne för siffror, processer och system och samtidigt intresserad av HR. Då ser vi gärna att du söker tjänsten!


Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-controller är du ansvarig för att ta fram, följa upp och utveckla personalbudgeten samt budget och prognos för HR-avdelningens kostnadsställen. Du svarar på ledningens frågor gällande avvikelser mellan budget och utfall och har löpande kontakt med vår verksamhet. Vidare är du ansvarig för att ta fram HR-nyckeltal som analyseras och utvecklas vid behov. Dessutom är du delaktig i bokslutsarbetet och ansvarar för att upprätta årsredovisningen som rör personalkostnader och då med fokus på personalnoten.

För närvarande implementerar vi ett HR-system (CatalystOne) där du får en betydelsefull roll som en av systemadministratörerna och processägaren för personalinformationen. Du är en viktig länk mellan HR- och Ekonomiavdelningen gällande pension- och försäkringar, bokföringsunderlag och liknande.

Du rapporterar till HR-chefen och ingår i en grupp om fyra på HR-avdelningen. Arbetsplatsen är på huvudkontoret i Näringslivets Hus, Storgatan 19 i Stockholm.


Vem är du?

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt har arbetat med liknande arbetsuppgifter några år. För att trivas i rollen är du intresserad av siffror, processer och system samt har mycket goda kunskaper i Excel och förmågan att förklara ekonomi på ett enkelt sätt. Meriterande är erfarenhet från HR-systemet CatalystOne eller liknande system.

Som person är du analytisk och systematisk med viljan att ständigt utveckla och förbättra. Du är nyfiken och lösningsorienterad med eget driv.

Du förväntas kunna arbeta obehindrat på svenska och engelska.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Khera, [ Email address blocked ] . Urval och intervjuer görs löpande.  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   

Om verksamheten

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vi arbetar för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar. Det här är vår vision: "Företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd".

Svenskt Näringslivs långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet.

Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten.

Vi företräder 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 49 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Företag är primärt med i ett arbetsgivarförbund och/eller i en branschorganisation. Genom detta blir de även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv.

Svenskt Näringsliv ansvarar för att driva frågor och områden som är viktiga för alla företag, exempelvis skatter, arbetsrätt, utbildning och infrastruktur.


Titel: HR controller


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1311815-270611