Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svenska Kraftnät söker utredningsledare jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svenska Kraftnät söker utredningsledare på Svenska Kraftnät

Svenska Kraftnät söker utredningsledare

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Sök då tjänsten som utredningsledare på Svenska kraftnät.

Hos oss får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du ges möjlighet till specialisering kopplat till din kompetens och ditt intresse.

Du kommer att tillhöra enheten Reinvestering och Utredning som bland annat ansvarar för att hålla samman och driva utredningar för anläggningsprojekt i det svenska transmissionsnätet. Resultatet ligger till grund för projektering, följande upphandling och genomförande av Svenska kraftnäts anläggningsprojekt. Enheten tar även fram underlag för beslutsfattande och tecknande av avtal med nätägare.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg, tjänsteresor kan förekomma i viss mån.Dina arbetsuppgifter

Rollen som utredningsledare, för anläggningsprojekt av reinvestering av stationer och ledningar, innebär att planera, leda, koordinera och följa upp arbetet i utredningsfasen för att säkerställa synkronisering mellan olika delutredningar.

Utredningsarbetet består bland annat av att leda en utredningsgrupp för att definiera behov, projektomfattning, stationsutföranden, stationsplacering och möjliga ledningssträckningar. Dessutom att identifiera risker gällande arbetsmiljö, säkerhet, miljöpåverkan, avbrott m m. I arbetet ingår även att ta fram ekonomiskt investeringsunderlag samt tidplan för genomförande och kontakt med externa parter som exempelvis andra nätägare.Din bakgrund

Du har minst tre års erfarenhet från elkraft- eller energibranschen, gärna inom förprojektering/projektering av stationer och/eller ledningar.

Du har högskole- eller civilingenjörsingenjörsexamen, gärna inom elektroteknik eller elkraft alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad så som vi bedömer likvärdig.

Vidare har du:

  • God förmåga att kommunicera och att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • Vana av att arbeta i projektform med koordinering av komplexa uppgifter i samverkan med andra.
  • Erfarenhet av projektledning med tydligt ansvar för budget, prognos, tidplan och projektteam.
  • B-körkort.

Fem års erfarenhet från el- eller energibranschen är meriterande.Dina personliga egenskaper

Arbetet består till stor del av samordning och koordinering av/med en utredningsgrupp. Vi söker därför dig som har god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du arbetar självständigt, är strukturerad och har en god problemlösande förmåga.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer, I den här rekryteringen samarbetar vi med Snille Bemanning. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna rekryteringskonsult Lena Sköld 08-562 159 19 alternativt rekryterande chef Martin Görnebrand, tel 010-475 86 35 eller HR-partner Ann-Britt Andersson 010-475 85 28.
Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel 010-475 82 91. Du når oss även via e-post: [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti, intervjuer sker direkt efter sista ansökningsdag.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Rekommenderade jobb

Svenska Kraftnät söker utredningsledare
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltid
Svenska Kraftnät söker Planerare Luftledning
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Svenska kraftnät söker Controller inriktning finansiell riskhantering
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1482_GS_Svenskakraftnät