Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svenska kraftnät söker en uppdragsledare med förvaltningsansvar jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svenska kraftnät söker en uppdragsledare med förvaltningsansvar på Svenska Kraftnät

Svenska kraftnät söker en uppdragsledare med förvaltningsansvar

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? I rollen som uppdragsledare inom förvaltningen får du möjlighet att bidra till ett driftsäkert kraftsystem både nu och i framtiden.Om tjänsten

Svenska kraftnät kommer de närmaste åren arbeta intensivt med att upphandla och implementera ett nytt driftsstödssystem, samtidigt som vi förvaltar de IT-system vi redan har och är ansvariga för. I rollen som uppdragsledare kommer du att arbeta som ett nära stöd till förvaltningsledaren och systemansvariga för att vi ska gå i land med båda dessa uppdrag. Du kommer planera, driva samt arbetsleda olika aktiviteter kopplat till förvaltningsplaner men även projekt.

Du kommer att tillhöra enheten kontrollrumssystem. Enheten arbetar med förvalta och utveckla det IT-stöd som verksamheten behöver för att säkerställa att elförsörjningen fungerar i Sverige och Norden.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg. Resor inom och utanför Sverige kan förekomma.Dina arbetsuppgifter

I rollen som uppdragsledare kommer du bland annat att arbeta med:

  • planering av arbetsuppgifter och resurser
  • att ta fram underlag till styrgrupp
  • genomförande, planering och uppföljning av förvaltningsplan och budget

Vi kommer att behöva se över och förändra arbetssätt, verktyg och rutiner och förväntar oss att du bidrar med din erfarenhet inom detta. Tillsammans sätter vi det som behövs för en riktigt bra IT-förvaltning framåt.Din bakgrund

Du ska ha examen inom Akademisk inriktning mot IT och/eller Systemvetenskap eller motsvarande kompetens erhållen på annat sätt. Vidare har du:

  • Minst 5 års erfarenhet av förvaltning enligt vår bedömning av verksamhetskritiska system.
  • Minst 5 års erfarenhet av uppdrags- samt projektledning.
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete i utvecklingsprojekt.
  • God svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har

  • Certifiering inom projektledning, förändringsledning och/eller förvaltningsledning
  • Erfarenhet från energibranschen


Dina personliga egenskaper

Du är en person som arbetar bra tillsammans med andra människor och löser problem på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig i din kommunikation, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Att ta initiativ och sätta igång aktiviteter är någon som kommer naturligt för dig, likaså att följa upp och uppnå resultat.

Vidare har du en förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du är också noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandarder och lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Cumhur Sel, tel. nr. 010-475 82 14 alternativt ansvarig rekryterare Sofia Enoksson, tel. nr. 010-475 97 73. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Du når oss också via e-post: [ Email address blocked ] .

Under sommaren når du oss enklast via mail och svarstiderna kan vara något längre än vanligt.Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti. Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Rekommenderade jobb

Svenska kraftnät söker en uppdragsledare med förvaltningsansvar
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltid
Svenska kraftnät söker en controller med in-riktning styrning och uppföljning
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Svenska Kraftnät söker utredningsledare
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1505_GS_Svenskakraftnät