Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svenska kraftnät söker en Driftingenjör jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svenska kraftnät söker en Driftingenjör på Svenska Kraftnät

Svenska kraftnät söker en Driftingenjör

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Just nu händer det väldigt mycket hos oss. Vi bygger ut det svenska transmissionsnätet för en säker elförsörjning och elmarknadens efterfrågan på överföringskapacitet.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill utvecklas i rollen som driftingenjör med ansvar för att planera elektriska arbeten för investeringsprojekt och underhåll i Sveriges transmissionsnät för el.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg.Om tjänsten

Du kommer att arbeta inom vår enhet Driftplanering tillsammans med 14 kompetenta kollegor med olika bakgrund.

Tjänsten innebär nära samarbete med den operativa driften i kontrollrummet och elanläggningsprojektens olika faser med utredning, förstudier och genomförande.Dina arbetsuppgifter

I rollen som driftingenjör kommer du främst att ansvara för drift- och avbrottsplanering för elektriska arbeten samt upprättande och kontroll av driftorder.

Tjänsten innebär:

  • Driftplanering av elektriska arbeten, avbrottsplanering
  • Samarbete med den operativa driften i kontrollrummet
  • Upprätta driftorder och styrande dokument (instruktioner)
  • Delta i elanläggningsprojekt – utredning, tekniska förstudier och genomförande.


Din bakgrund

Du ska ha examen som högskoleingenjör med elkraftinriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från områden inom drift och underhåll eller konstruktion och byggande av elkraftanläggningar. Vi ser gärna att du har kunskap om regelverk för elsäkerhet.Dina personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, noggrann och levererar i dina åtaganden. Du är flexibel vid ändrade förutsättningar och arbetsuppgifter och har god initiativförmåga för att driva arbetet framåt.

Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Johan Svensson, tel. nr. 010-475 82 53 alternativt HR-partner Eva Häger, 010-475 97 53. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 070-679 52 87 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 94. Du når oss också via e-post: [ Email address blocked ] .Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast den 20 september 2021. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1529_GS_Svenskakraftnät