Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svenska kraftnät söker en Dokumentationsansvarig jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svenska kraftnät söker en Dokumentationsansvarig på Svenska Kraftnät

Svenska kraftnät söker en Dokumentationsansvarig

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Teknisk dokumentation är avgörande för en effektiv förvaltning och drift av det svenska transmissionsnätet.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill jobba i projektorganisationen med teknisk dokumentation av våra anläggningar. Du kommer att tillhöra enheten Projektdokumentation vars kärnuppgift är att beställa och granska dokumentationen enligt våra riktlinjer och projekttidplan.     Om tjänsten

I rollen som Dokumentationsansvarig kommer du främst att arbeta som projektmedlem i olika ny- och ombyggnationer av våra stationer och ledningar. Därutöver driva initiativ för verksamhetsutveckling i linje med Svenska kraftnäts övergripande mål. Enheten förväntas vidare vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av informationshantering och -digitalisering på Svenska kraftnät. 

Arbetet innebär många kontaktytor med kollegor, projektörer samt entreprenör som bygger våra anläggningar.  

Tjänsten är tillsvidare och placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg eller Sundsvall.Dina arbetsuppgifter

Inom dina projekt ansvarar du för teknisk dokumentation från start till driftsättning av anläggning. Det innebär beställning av dokumentation, koordinering av leveranser, ritteknisk granskning och inläsning av godkänd data och dokumentation i våra system. I granskningsprocessen koordinerar du med våra specialister som kontrollerar att det tekniska innehållet är riktigt. Arbetet följer projektets tid- och leveransplan. 

Du deltar i processer som syftar till att effektivisera vår organisation, våra arbetssätt och verktyg i linje med Svenska kraftnäts övergripande mål.

Som Dokumentationsansvarig och projektmedlem får du möjligheten att bekanta dig med uppbyggnaden av det svenska transmissionsnätet och den projektorganisationen som möjliggör energiomställning och nyetablering av svensk industri.Din bakgrund

Du ska ha examen inom en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vidare har du erfarenhet av:

  • Projektarbete
  • Teknisk dokumentation
  • Digitala system för datalagring
  • Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • Verksamhetsutveckling
  • Leda och fördela arbete i inom projekt


Dina personliga egenskaper

I egenskap av projektmedlem är du resultatorienterad och samtidigt lätt att samarbeta med. Du är självgående genom ett aktivt förhållningssätt till ditt ansvarsområde. Du hanterar intensiva perioder genom att vara strukturerad i ditt arbete och med den personliga mognad som du har förvärvat.     

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef Maziar Moradi, tel. nr. 070-519 78 27 alternativt HR-partner Eva Häger, tel. nr. 072-204 11 56. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 20 september 2021. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1530_GS_Svenskakraftnät