Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svenska kraftnät söker Bygg och markingenjör jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svenska kraftnät söker Bygg och markingenjör på Svenska Kraftnät

Svenska kraftnät söker Bygg och markingenjör

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Svenska kraftnät befinner sig i en expansiv fas och står inför en lång och spännande period av stora investeringar i Sveriges troligen viktigaste infrastruktur, elnätet.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill vara med på en spännande och ansvarsfull resa av de anläggningsprojekt som bedrivs hos oss för att säkerställa att Sverige lyser även imorgon. 

Tillsammans med dina kollegor på enheten Ställverk och primärapparater har ni ett brett tekniskt ansvar som inkluderar bygg och mark, ställverkskonstruktion och primärapparater. Medarbetarna deltar med specialistkompetens i både förvaltnings- och projektverksamheten.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter
Som bygg och markingenjör har du en roll som teknikspecialist där du deltar i alla delar av projektet, från teknisk förstudie till slutbesiktning. En stor del av ditt arbete är att säkerställa att entreprenören som projekterar och bygger stationen följer och tillämpar de tekniska krav vi ställer. Detta innebär bl.a. framtagande av förfrågningsunderlag inför upphandling av stationer, utvärdera anbud utifrån kraven, granska ritningar samt driva teknikmöten.

Tjänsten kommer även att innefatta att;

 • Upphandla markundersökningar
 • Säkerställa att entreprenörens framdrift inom mark-och byggarbetena går enligt tidplan
 • Delta i för- och slutbesiktningen av entreprenaden
 • Vidareutveckla de tekniska riktlinjerna för bygg- och markfrågor samt manöverbyggnad i våra stationer.

Resor inom Sverige förekommer och även enstaka resor till våra leverantörer utomlands.

Rollen innebär en möjlighet för dig att arbeta såväl strategiskt som långsiktigt med utbyggnaden av våra anläggningsprojekt. En roll där du tillsammans med våra samarbetspartners är med och utvecklar lösningar i en växande bransch.

Din bakgrund
Vi söker dig som har Högskole- eller Civilingenjörsexamen med inriktning mot väg och vatten, bygg och anläggning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som myndigheten anser likvärdig. Vidare har du:

 • Flerårig relevant erfarenhet av arbete med markarbeten eller betongkonstruktioner till exempel för anläggningar, tunnlar eller broar, i en roll som t.ex. konstruktör, byggledare, projektör eller entreprenör
 • Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort.

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet av fundament/markarbeten inom luftledningar, ställverk, vindkraft, master, brokonstruktioner eller motsvarande
 • Erfarenhet av att ha upprättat beskrivningar för totalentreprenader
 • Goda kunskaper inom konstruktionsberäkningar
 • Erfarenhet av att ha arbetat ute i anläggningsprojekt som entreprenör
 • Goda kunskaper inom CAD.

Dina personliga egenskaper
Varje enskild medarbetare är oerhört viktig för att vi skall lyckas med vårt uppdrag. Av den anledningen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper när vi rekryterar. Eftersom rollen är bred och du arbetar i alla olika delar av projektet finner vi det viktigt att du besitter förmågan att se helheter och att arbeta strukturerat. Vår bästa kandidat arbetar såväl självständigt som i samarbete med andra och levererar enligt överenskommelse.

Vill du veta mer, kontakta gärna Svenska kraftnäts samarbetspartner för denna roll, Johanna Bergstrand på Boxhill Recruitment, tel. nr. 073-0250447, alternativt [ Link removed ] . Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel. 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91.
Du når oss också via e-post: [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan senast den 22:a augusti 2021. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Rekommenderade jobb

Svenska kraftnät söker Bygg och markingenjör
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltid
Projektledare inom ledningsprojekt till Svenska kraftnät
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Svenska Kraftnät söker utredningsledare
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1489_GS_Svenskakraftnät