Jobbet Svensk Damtidning söker desk- och videoreporter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svensk Damtidning söker desk- och videoreporter publicerad av Aller media

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och ta svenskdam.se till nya nivåer samt utveckla det rörliga utbudet på sajten?

Vår populära sajt svenskdam.se är redan idag ledande inom sitt område och växer konstant. Nu vill vi växla upp vårt rörliga utbud med nya format och samtidigt stötta upp vårt digitala team med en vass reporter.

Om rollen

Du arbetar på en redaktion med ett digital first-tänk och stöttar den digitala redaktören i distribuerings-, redigerings- och planeringsarbetet för svenskdam.se och andra relevanta kanaler. Du producerar och redigerar dagligen rörligt material till alla Svensk Damtidnings digitala kanaler och arbetar mot uppsatta trafik- och konverteringsmål. Du är även delaktig i idéarbetet när det kommer till nya satsningar samt hur vi kan omvandla befintligt innehåll till rörliga succéer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Du kommer att sitta i vårt mediehus på Humlegårdsgatan 6 i Stockholm, där du blir en av ungefär 220 medarbetare.

Vem är du?

Du är en vass, snabb, prestigelös och idérik journalist som älskar att vinna och brinner för redaktionell kvalitet. Du har god och dokumenterad erfarenhet av videoredigering, distribution av rörligt material samt har hög kompetens i att hantera relevant teknisk utrustning. Det är även helt naturligt för dig att arbeta med sociala medier och hur du sprider material så att det får maximal räckvidd och exponering.

Självklart har du även gedigna kunskaper i Adobepaktetet (Photoshop och Premier Pro), samt erfarenhet från relevanta CMS, såsom exempelvis Escenic, Wordpress och SMP.

Du har en utblidning från Journalisthögskolan eller likande samt har arbetat med digital journalistik. Arbete på kvällstidning är meriterande.

Sök!

Välkommen med din ansökan senast den 5 augusti via ansökningsformuläret, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta redaktionschef Margareta Gotthardsson på margareta.gotthardsson@aller.com OBS! Bara frågor rörande tjänsten, inga ansökningar mottages via mail.

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjärkänsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet, skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.

Referens

629_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till