Jobbet Svensk- och Engelsktalande Teknisk Support till Internationellt IT-företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svensk- och Engelsktalande Teknisk Support till Internationellt IT-företag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift? Är du intresserad av en tjänst inom It-support och vill jobba för ett internationellt It-företag? Då har vi kanske tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning, ett internationellt It-företag, söker vi nu en person som vill jobba som teknisk serviceingenjör. Då tjänsten innebär att man ska hantera teknisk support för den nordeuropeiska regionen så krävs det att man har goda kommunikativa kunskaper och är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

I rollen som teknisk serviceingenjör kommer du att ge avancerad teknisk support på både svenska och engelska till slutanvändare och partners. Då supportfunktionen utförs via telefon, webbportaler samt genom chattsystem behöver du ha goda tekniska kunskaper men också förstå innebörden av god service.

Du kommer vara en del av ett ungt och dynamiskt team i en multikulturell miljö där du arbetar med högutvecklad teknologi och ett starkt varumärke. Tillsammans med dina medarbetare kommer du hjälpa till att leda företaget mot målet att vara nummer ett i branschen och ge kunderna den bästa servicen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är en heltidstjänst, måndag-fredag med sedvanliga kontorstider.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du uppfyller nedanstående krav:
- Flytande i Svenska och Engelska, både muntligt och skriftligt
- En utbildning/kurser inom IT och erfarenhet av kundservice
- En teknisk bakgrund som inkluderar erfarenhet av Nätverk och Microsoft Windows OS
- Någon typ av erfarenhet inom teknisk felsökning
- Utåtriktad och brinner för att ge support över telefon, e-mail och andra ärendehanteringssystem
- Utmärkt kommunikationsförmåga
- Service minded och problemlösare med mycket energi
- Strukturerad och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete effektivt

Även om det är meriterande att ha en utbildning inom IT så värderar vår kund en person som passar in i teamet vilket betyder att du ska vara självgående men också förstå vikten av samarbete mellan kollegor såväl som mot kunder. Vidare är det ett krav att du har svenskt arbetstillstånd (inte obligatoriskt för EU-medborgare) och har bostad i Skåne.

Vi ser framemot din ansökning och arbetar löpande med intervjuer och urval. Tveka inte att kontakta rekryteringsansvarig om du har frågor kring rekryteringsprocessen.

Nyckelord: Teknisk support, first-line, 1st-line, helpdesk, It-support

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49952

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till