Jobbet svensk, tysk och finsk copywriter för hemsida har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

svensk, tysk och finsk copywriter för hemsida publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker vi tre copywriters med modersmål svenska, tyska och finska, för textbearbetning av hemsida för välrenommerad teknikkoncern. Nyskrivna och välformulerade texter på engelska finns som förlaga, och vi önskar bearbetning och anpassning för respektive land och språk. Texterna är delvis tekniska, men främst införsäljande.


ansvarsområde.

Utifrån en engelsk förlaga tas copy fram till svenska, finska och tyska.  Riktigt bra flyt och anpassning till respektive land och språks förhållanden är viktigt.  


arbetstider.

Uppdraget är tidsbegränsat och beräknat till ca en veckas arbete. Du behöver därför ha annan huvudsaklig sysselsättning såsom eget företag eller studier. 


kvalifikationer.


  • Dokumenterad erfarenhet som copywriter på svenska, tyska eller finska. 
  • Erfarenhet att arbetat i Hubspot. 
  • Portofolio och referenser från företag inom IT önskas. 
  • Det språk du skriver copy på behöver vara ditt modersmål.  
  • Du är en god stilist med känsla för tonalitet.ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan inklusive länk till portfolio senast 2020-10-24. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Kontakta gärna Annika Grimelund, [ Link removed ] - Click here to apply to svensk, tysk och finsk copywriter för hemsida, Louise Svanholm, [ Link removed ] - Click here to apply to svensk, tysk och finsk copywriter för hemsida eller Christina Nerpin [ Link removed ] - Click here to apply to svensk, tysk och finsk copywriter för hemsida, rekryterande konsultchefer inom marknad och kommunikation.

Randstad MarCom,  specialister inom marknad, kommunikation, reklam och media,  är en del av Randstad. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom Marcom-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad MarCom står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


Referens

201306368

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till