Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svarv och fräsoperatörer sökes till Varbers Precision jobb i Varberg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Svarv och fräsoperatörer sökes till Varbers Precision på Lernia

Svarv och fräsoperatörer sökes till Varbers Precision

Lernia Varberg, Hallands län Heltid

Maskinoperatör med kunskaper inom EdgeCam till Varbergs Precision i Träslövsläge

Är du en person med högt kvalitetstänk och strävar efter att leverera i alla led? Vill du utveckla dina kunskaper inom programmering av CNC-program, maskinomställningar, EdgeCam och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som maskinoperatör hos Varbergs Precision redan idag! Välkommen med din ansökan!

Vad går jobbet som Maskinoperatör vid Varbergs Precision ut på?

I den här rollen kommer du framför allt att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. I jobbet ingår även att planera och utföra olika arbetsmoment, från mottagning av tillverkningsorder till färdig produkt. Du kommer att ingå i ett team av kompetenta medarbetare och tillhöra produktionsavdelningen. Lokalerna är fräscha, moderna och ljusa och belägna i det idylliska Träslövsläge.

I jobbet ingår till exempel att

* programmera i EdgeCam,

* ställa maskiner

* jobba med allt ifrån 2-5 axlade fräs och svarvmaskiner.

* utföra underhåll och skötsel av maskinerna

* utföra kvalitetskontroller

Är du Varbergs Precisions nya Maskinoperatör ?

Det här jobbet passar dig som framför allt är kvalitetsmedveten, noggrann och detaljorienterad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av programmering i EdgeCam, ritningsläsning och vi tar för givet att du är en prestigelös, och social person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbete inom industriell tillverkning.

Vi önskar även att du har:

* relevant utbildning eller erfarenhet

* möjlighet att jobba i skift

* svarv och fräsvana

Det är meriterande om du har:

* kunskap om hur du ställer en maskin

* längre erfarenhet inom EdgeCam eller liknande program.

* erfarenhet av maskiner/robotar

Vad kan Varbergs Precision erbjuda dig?

Varbergs Precision har varit verksamma sedan 1984 och har genom detta byggt upp ett brett kontaktnät med många olika företag och partners.

Företaget expanderar och har främst kunder inom försvars- och medicinteknikbranschen. Varbergs Precision har ett välansett renommé då kvalitet av högsta precision är av vikt och samtliga komponenter har en spårbarhet hela vägen ifrån råmaterial till färdig produkt.

Varbergs Precision utför verktygstillverkning, slipning, svarvning och generellt skärberarbetning i de flesta befintliga materialen och med hjälp av den senaste tekniken säkerställs kundens efterfrågade precision och kvalitet.

Varbergs Precision erbjuder initialt en visstidsanställning via Lernia för att efter 6 månader ha möjlighet att gå över på en tillsvidareanställning på Varbergs Precision.

Arbetsformen hos Varbergs Precision är 2-skift.

I övrigt kan Varbergs Precision erbjuda dig som anställd en ljus, ren, och trevlig arbetsmiljö, med kollegor som har mångårig erfarenhet och kunskap inom denna bransch.

Varbergs Precision har ett konstant växande kundnätt och efterfrågan på produkterna som tillverkas ökar i en rasande takt.

Ta möjligheten att söka till ett expanderande företag som agerar inom en konstant utvecklande del av arbetsmarknaden.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Ramqvist på telefonnummer: 072 - 193 60 43 eller via e-post: [ Link removed ] . Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-10-01.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 171994