Jobbet Svalner söker Senior skattejurist med intresse för svensk och internationell beskattning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svalner söker Senior skattejurist med intresse för svensk och internationell beskattning publicerad av ogunsen executive search

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

 

Är du skattejurist med minst fyra års erfarenhet och med intresse för svensk och internationell företagsbeskattning? Vi växer och söker nu ytterligare en kollega!

På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och vi har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.

Om rollen
Du förväntas att tillsammans med, och under ledning av, delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt inom gruppens verksamhetsområde. Vi arbetar nära våra klienter och i din roll ingår att ha den dagliga kontakten med våra uppdragsgivare. I rollen ingår även att handleda juniora medarbetare och på ett bra sätt delegera ansvar och arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta med löpande rådgivning i olika företagsbeskattningsfrågor, exempelvis vid köp och försäljning av bolag och fastigheter, planering och genomförande av omstruktureringar, fondstruktureringar, börsnoteringar, etablering utomlands, boksluts- och deklarationsuppdrag, etc.

Kvalifikationer
Du bör ha deklarations- och transaktionserfarenhet, vara materiellt intresserad och vi förväntar oss att du ska kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. Affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga samt kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov är ett måste. För att komma till din rätt hos oss är du positiv, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor.

Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna och samtidigt ha kul på jobbet? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. 

I denna rekrytering samarbetar Svalner med Ogunsen Executive Search. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Seniorkonsult Anders Dareholt på 070-471 59 09 eller Researchkonsult Christina Singelman på 073-421 79 87.

Välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-937487-174861

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till