Jobbet Supporttekniker till Tunstalls 24/7 support i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supporttekniker till Tunstalls 24/7 support i Malmö publicerad av Dfind IT

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Brinner du för teknik och vill vara med att bygga upp en servicedesk som främjar kvalitén hos äldreomsorgen och vården? Vi söker nu flitiga 1st line supporttekniker till Tunstalls 24/7 support i Malmö!

Om Tunstall
Tunstall utgår från människans situation och utvecklar teknik, rutiner och system för vård och omsorg som är säker, högkvalitativ och kostnadseffektiv. Våra trygghetsprodukter ger brukarna ökad självständighet, välbefinnande och trygghet samt skapar förutsättningar för dem att bo kvar hemma längre. Tunstalls erbjudande omfattar allt från sensorer och larmknappar till kompletta trygghetssystem i eget- eller särskilt boende. Vårt erbjudande ger vårdgivarna förutsättningar för att bedriva en trygg, kostnadseffektiv och rationell omsorg och vård av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka.

Om rollen
Som supporttekniker hos Tunstall kommer du att ingå i en servicedesk som främst kommer att lösa inkommande ärenden gällande Tunstalls hård- och mjukvara via telefon och mail genom vägledning eller fjärrstyrning. Du är ansiktet utåt och har mycket kontakt med användarna. Vi söker därför personer som både kan hjälpa kunden rent tekniskt men som även får användaren att känna sig väl bemött.

Krav

  • Gymnasial utbildning inom IT och/eller relevant erfarenhet
  • Ett stort tekniskt intresse!
  • Meriterande med erfarenhet inom servicebranschen
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
För att passa in i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av servicedesk, men det är inget krav. Det viktigaste är att du har intresse för teknik, viljan till att lära dig nya saker, har ett stort driv och är serviceinriktad. Tunstall Nordic är en arbetsplats som låter dig utvecklas och växa tillsammans med din roll och erbjuder bra utvecklingsmöjligheter till sina anställda.

Då supporten är öppen dygnet runt kommer arbetet ske i skift och dina arbetstider kommer att växla mellan dags, kvälls och nattpass.

OBS! Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas innan anställning kan påbörjas. Därför kan det vara bra om du har det klart i förväg!

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för teknik och älskar att ge en bra service. Du är i början av din karriär och vill hitta ett företag som tillåter dig att växa i din roll. Kanske är du nyexaminerad inom området eller har du tidigare erfarenhet från Service Desk och vill fortsätta att utvecklas!

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid

Referens

201176530

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till