Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supporttekniker till Servicedesk! jobb i Linköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supporttekniker till Servicedesk! på StudentConsulting

Supporttekniker till Servicedesk!

StudentConsulting Linköping, Östergötlands län Heltid
Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en social och fartfylld roll? Är du pedagogisk och gillar problemlösning? Då kan det här vara en intressant tjänst för dig.

Information om uppdraget:

I din roll som supporttekniker i servicedesk kommer du få representera ett av Nordens ledande och oberoende tjänsteleverantör av IT Service. Här erbjuds du ett arbete som är väldigt varierat och passar dig som gillar den personliga kontakten i kombination med teknisk problemlösning.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

- Support inom ärendehanteringssystem, framförallt inom Windows
- Lösa kundärenden i första hand via telefon
- Felsökningar i ärendehanteringssystem

Du kommer att utföra ditt arbete på en större arbetsplats i Linköping. StudentConsulting hjälper en utav sina kunder att hitta rätt kandidater för tjänsten och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid på vardagar. Tjänstens uppstart är så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har ett stort driv och engagemang och är social och serviceminded mot kollegor och kunder. Det är meriterande om du har arbetat med support i kundmiljö tidigare och känner dig trygg i det. Du har grundläggande kunskap inom nätverk, PC miljöer och har kunskap i i både Microsoft Office och Windows 10. Du brinner för tekniska lösningar och kundkontakt och har med fördel tidigare arbetat i ärendehanteringssystem.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift och et är ett krav att du som söker har svenskt medborgarskap.

Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänster så fort vi hittat rätt kandidater, så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: servicedesk, suppertekniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60449