Jobbet Supporttekniker till Poolia IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supporttekniker till Poolia IT publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du studerat IT och teknik? Har du ett öga för service och ger riktigt härligt bemötande? Ta chansen att utvecklas med Poolia IT! För kommande konsultuppdrag i Stockholm söker vi efter dig som vill ge god service och förklara tekniska problem i din roll som supporttekniker. Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Hos Poolia IT får du chans att jobba hos välkända företag i en rad olika branscher. Poolia har jobbat med rekrytering och bemanning sedan 1989 och har ett stort nätverk av kunder. Som konsult har du stöd av din konsultchef som kan ge tips inför intervju och arbetsliv. Via våra konsultuppdrag och permanenta tjänster kan du hitta ditt första jobb efter examen eller kanske ta det efterlängtade steget till mer ansvar.

Inför framtida konsultuppdrag i Stockholm vill vi komma i kontakt med dig som brinner för teknik och datorer. Kanske är du familjens datasnille och vill skaffa dig arbetslivserfarenhet efter examen? Eller du kanske har jobbat i ett par år med IT-support och vill hitta ett spännande nästa jobb? Vi erbjuder en rad olika konsultuppdrag inom offentlig och privat sektor i Stockholmsområdet. Exempel på befattningar är helpdeskmedarbetare, IT-tekniker, onsite support och supporttekniker. Det finns en del olika namn på jobben där ute, men gemensamt för dem är att du jobbar med teknik och service.


Vem är du?
Du som söker har ett stort intresse för teknik och är dessutom pedagogisk och serviceinriktad. Du kan därför förklara tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt och ge trevligt bemötande.

För att vara aktuell för anställning har du
•Teknisk utbildning
•Erfarenhet av Active Directory
•Erfarenhet av fjärrstyrning, till exempel med TeamViewer
•Erfarenhet av Office 365
•Goda kunskaper i svenska
Låter det här som du? Är du nyfiken på att höra mer? Varmt välkommen att ansöka!

Referens

57366

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till