Jobbet Supporttekniker till PiiGAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supporttekniker till PiiGAB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort teknikintresse och är service minded? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundkontakt och vill arbeta i en supportroll? Söker du efter nya utmaningar i karriären? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Supporttekniker till vår kund PiiGAB. PiiGAB Processinformation i Göteborg AB är ett litet företag med en familjär atmosfär. De fokuserar på att minska energiförbrukningen inom industrier och fastigheter och erbjuder en flexibel och öppen lösning för energioptimering, uppföljning, övervakning och debitering.

I rollen som Supporttekniker kommer du arbeta i en bred roll där du kommer få vara delaktig i förbättringsarbetet kring supportverksamheten och samarbeta med utvecklingsteamet kring utveckling och förbättring av manualer. Det kan förekomma besök och support även ute hos kund vilket medför visst resande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Ta emot inkommande ärenden från kunder.
- Hantera reklamationer samt konfigurering av produkter.
- Utföra testning av produkter innan leverans.
- Vara med och ta fram rutiner och verktyg för supportverksamheten.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos PiiGAB. Tjänsten är planerad att starta omgående, enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Avslutad eftergymnasial utbildning inom el, teknik, programmering eller fastighetsautomation alternativt har du erfarenhet av arbete ute på fält som tekniker, elektriker eller i liknande roll.
- B-körkort
- Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du också arbetat med fastighetsautomation eller programmering och har du dessutom kunskap om M-Bus är det mycket meriterande.

Som person är du ansvarstagande, självgående och du är inte är rädd för att hugga in där det behövs.
Du har ett stort teknikintresse och är service minded. PiiGAB är en mindre organisation som är under tillväxt, därför är det viktigt att du är en go lagspelare som med en flexibel inställning tar dig an arbetsuppgifter.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44816

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till