Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supporttekniker till kund i Mölnlycke jobb i Mölnlycke på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supporttekniker till kund i Mölnlycke på Lernia

Supporttekniker till kund i Mölnlycke

Lernia Mölnlycke, Västra Götalands län Heltid

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på underhåll, felsökning och kvalitetsavvikelser? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Supporttekniker hos Lernia något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, spännande och stort företag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med underhåll, felsökning och kvalitetsavvikelser. Mer specifikt innebär det att du kommer att arbeta med installation, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning och felsöka och genomföra avhjälpande underhåll. Utöver det kommer du även att följa upp resultatet av genomförda underhållsinsatser och optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Supporttekniker?

Vi söker dig med teknisk utbildning eller relevant teknisk erfarenhet. Du har goda kompetenser inom mekanisk och elektronisk produktion och tidigare arbetslivserfarenhet som supporttekniker.  Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande samt har god datorvana. 

Om Anställningen

  • Placeringsort: Göteborg, Mölnlycke
  • Tjänstgöringsgrad: 100%,
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 
  • Anställningsform: Visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172430