Jobbet Supporttekniker sökes till heltiduppdrag i Täby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supporttekniker sökes till heltiduppdrag i Täby! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt intresserad och brinner för god service? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport över telefon? Då har vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta heltid med telefonen som ditt främsta verktyg. Vi ser gärna att du är serviceminded och älskar att bemöta och hjälpa människor. Du kommer att arbeta hos vår kund som äger och hanterar ett antal olika stadsnät. Man har nyligen gjort ett förvärv där du inledningsvis kommer att arbeta med att leverera service i världsklass mot dessa nya kunder. Vi söker därför en medarbetare till kontoret i Täby med start omgående!

Som supportmedarbetare skall du ta emot ärenden via telefon och mail men också från personer som kommer in och besöker. De ärenden du kommer att ha hand om är främst kopplat till kabelTV och bredband, och du kommer att hantera olika typer av supportärenden. Det är viktigt att du har ett intresse för IT/Teknik och trivs i din roll som supportmedarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag men chans till övertag där du kommer vara anställd av Student Consulting och sedan uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att ha arbetat hos en operatör med bredband eller TV support. Som person är du social och utåtriktad med ett stort leende på läpparna. Du har en passion för service och är redo att ge denna service till dina kunder både på telefonen och genom fysiska möten. Vi ser att du har ett intresse för IT/teknik och är självgående inom arbetsuppgifterna inom telefonsupport. Du ska gärna vara öppen för att lära dig nya saker och utvecklas inom nya system.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42279

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.