Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supporttekniker sökes till Fujitsu! jobb i Östersund på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supporttekniker sökes till Fujitsu! på StudentConsulting

Supporttekniker sökes till Fujitsu!

StudentConsulting Östersund, Jämtlands län Heltid
StudentConsulting söker nu en kommunikativ person med intresse för It för att arbeta med teknisk support till vår samarbetspartner Fujitsu i Östersund! Ta chansen att jobba inom ett av världens största It-företag idag!

Information om uppdraget:

Fujitsu är ett globalt växande företag med nästan 1000 anställda i Sverige. Företaget präglas av fart och fläkt och utvecklingsmöjligheterna är stora. Skiftarbete förekommer.

Som Supporttekniker kommer du att arbeta tillsammans med 30 härliga kollegor på IT-enheten. Dina dagliga arbetsuppgifter består huvudsakligen av att arbeta med teknisk service och problemlösning mot företagskunder, samt att ge teknisk support över mejl och telefon. Du kommer dessutom att hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer och telefoner eller system. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos Fujitsu.

Detta söker vi:

Teamet du kommer tillhöra är framåtsträvande och samarbetar nära för att tillsammans nå de uppsatta målen. Därav ser vi även att du är en lagspelare av rang. Skiftarbete förekommer.
Till rollen som Supporttekniker söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och tålmodig person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och gillar att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt bör du har erfarenhet av olika ärendehanteringssystem, Office 365 och tidigare arbete med teknisk support. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av service/helpdesk och har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Vi söker dig som:

- Har 1 års erfarenhet inom IT Support
- Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
- Hög kommunikativ förmåga
- Har minst grundläggande kunskaper och erfarenhet av att jobba med Windows operativsystem
- Har minst grundläggande kunskaper och erfarenhet av att jobba med Active Directory
- Har minst grundläggande kunskaper och erfarenhet av att jobba med Office365
- Känsla för god service

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: Helpdesk, Teknik, Support, Service, IT

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59350