Jobbet Supporttekniker sökes till framgångsrikt bolag i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supporttekniker sökes till framgångsrikt bolag i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Gillar du kontakt med andra människor och har ett intresse för IT? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en supporttekniker åt vår kund i en direktrekrytering. Kunden är ett av Sveriges snabbast växande företag som utvecklar och säljer ett marknaldsledande webbbaserat system för hantering av fakturor. Kundens lösningar ligger i framkanten såväl tekniskt som upplevelsemässigt och har för avsikt att fortsätta sitt kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Kontoret är beläget i centrala Stockholm.

Som supporttekniker blir du en viktig för det fortsatta arbetet med förbättringar av system. Arbetsuppgifterna kommer innefatta:

- Support i invoice via telefon, chatt, mail och fjärruppkoppling.
- Installationer för nya kunder.
- Löpande utveckla intern dokumentation, manualer samt utbildningsmaterial.
- I dialog med utvecklare vara med och förbättra Invoice.
- Anpassning och konfigurering av systemet.

Arbetstiderna är kontorstider och tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att man kommer bli direkt anställd av vår kund. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha ett tekniskt kunnande och det är meriterande om du har arbetet med liknande arbetsuppgifter. För att passa in i rollen behöver du vara självständig och serviceinriktad. Du gillar att arbeta i högt tempo samt lösa problem. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska. Såväl tal som skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40879

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Stockholm).