Jobbet Supportingenjör sökes till EDRMedeso Västerås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supportingenjör sökes till EDRMedeso Västerås! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Har du ingenjörsbakgrund och gillar kluriga uppgifter? Drivs du av att alltid lära dig nya saker? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du hjälpa EDRMedesos kunder i simuleringsprogramvaran ANSYS Mechanical. Under en typisk arbetsdag kommer du få ställas inför stimulerande och utmanande problemställningar från såväl stora som små kunder. Du interagerar med kunder mha. skärmdelning via dator, telefon eller email, och utvecklas som beräkningsingenjör i ett dynamiskt team på kontoret.

Ifall du trivs med kundkontakt så kommer du att ha chansen att komma ut till kunder för att hålla i utbildningar för att lära kunderna om systemet.
Du kommer att få en introduktionsplan där du går med dina kollegor för att komma in i arbetet. Denna tjänst är ett vikariat på sju månader med chans till anställning.


Om företaget
EDRMedeso är ett teknikfokuserat företag som är partner till flera olika utvecklare av simuleringsprogram, varav ANSYS är världsledande. De hjälper sina kunder att optimera sin produktutvecklingsprocess genom att ersätta till exempel fysiska prototyper med avancerad simulering. De jobbar med kunder som ÅF, Siemens, Ramböll och Rejlers. De levererar support, utbildningar och konsulttjänster.

Din profil
Skallkrav

•Civilingenjörsutbildning inom Maskinteknik, Farkostteknik eller utbildning som vi bedömer likvärdigt
•Studerat eller har erfarenhet av FEM samt strukturmekanik
•Flytande i engelska och svenska språket

Meriterande

•Flytande i något av de andra nordiska språken
•B-körkort
•Kunskaper i ANSYS Mechanical, APDL, Workbench
•Har fördjupat dig inom hållfasthetslära tex. materialmekanik, dynamik, utmattning eller brottmekanik

Personlighet:
Som person ser vi att du är intresserad av IT och drivs av att alltid lära dig nya saker. Då du jobbar mycket tillsammans med andra människor är det viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att driva arbetet framåt.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Juni

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!


Referens

18996

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till