Jobbet Supporttekniker sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supporttekniker sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för IT och trivs med att arbeta som supporttekniker? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en supporttekniker där du kommer att vara en del utav en stabil organisation där möjlighet till utveckling inom företaget finns för rätt person.
För att trivas i rollen som supporttekniker drivs du av problemlösning och att leverera högkvalitativ service, även under perioder där du arbetar i ett högre tempo. Som person har du en prestigelös inställning och stöttar mer än gärna dina kollegor i det dagliga arbetet.

Som supporttekniker kommer du att lösa vår kunds tekniska ärenden på 1st och 2nd line-nivå. Kunderna du kommer att vara i kontakt med är huvudsakligen inom retailbranschen. De frågor du kommer att hantera ofta kassarelaterade eller rör övrig IT-miljö i butik eller backoffice – både avseende hård- och mjukvara. Du kommer att hantera ärenden via mail- och telefon via vår kunds interna ärendehanteringssystem. Till din hjälp kommer du att ha stöttande kollegor samt en sökbar databas med instruktioner och manualer.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund, vilket innebär att du blir anställd av vår kund på en provanställning, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat men starten på uppdraget är april/maj. Arbetstiderna kommer att vara varierande, du kommer gå på ett schema för att täcka upp vid kvällar och helger.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, meriterande om det är en utbildning inom IT. Vidare ser vi att du har ca ett års tidigare arbetserfarenhet i en roll som 1st line-support eller liknande. Du har goda kunskaper i Windowsmiljö samt nätverk- och kommunikationslösningar helhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska. Det är även meriterande om du har kunskap inom Active Directory, SQL samt ERP-lösningar.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42293

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Teknikälskande it-support till TT Nyhetsbyrån Stockholm Dev Search - powered by Wise IT

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.