Jobbet Supporttekniker/IT-tekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supporttekniker/IT-tekniker publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

För start omgående söker vi nu en kontaktskapande och social supporttekniker med brinnande intresse för IT. 

Du kommer att ingå i ett mindre team som ansvarar för IT-supporten hos en av våra kunder i Västerås. Som medlem i teamet är du delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av åtagandet och får sätta dig in i en intressant teknisk miljö. Du har även mycket kontakt med såväl drifttekniker som systemutvecklare.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Din främsta uppgift är att hjälpa användare hos vår kund i Västerås med problemlösning, såväl högt som lågt. Vi söker dig med god servicekänsla och som tycker att det är roligt att arbeta med IT-support. Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och vara duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift. 


Tjänsten är på heltid med placering i Västerås.
Goda möjligheter till rekrytering direkt till kund efter avslutat uppdrag. 


Vi söker dig som har någon form av IT-utbildning och som allmänt är väl orienterad inom datoranvändning, användning av Windows-operativsystem, Office-programvara etc.  Vi ser gärna att du har ett eller ett par års erfarenhet av IT-support.

Det är meriterande om du har specifik kompetens uppbyggd inom något eller några av följande områden:

• Active Directory
• Exchange
• VPN
• Nätverk
• Installation och konfiguration av Windows-operativsystem
• Ärendehantering
• ITIL
• IT-support
• Citrix
• Service-Desk verktyg 

Vi tror att du som trivs i rollen är glad, positiv och hjälpsam oavsett problemställning och om motparten finns på telefon, mail, eller på plats ute hos kunder. Din inställning är positiv och du går in i dina supportärenden med en härlig, glittrande energi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Urval  och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Mathias Johansson, mathias.johansson@randstad.seMed över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Uppdragsgivare: Randstad Technologies

Ort: Västerås kommun

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Kontaktperson: Mathias Johansson

Referens

201257181

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till