Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supporttekniker / El / Teknisk support till Charge Amps jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supporttekniker / El / Teknisk support till Charge Amps på Bravura

Supporttekniker / El / Teknisk support till Charge Amps

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du kunskap inom teknisk support, elteknik eller elektronik? Trivs du dessutom i en supporterande roll? I tjänsten som supporttekniker får du arbeta i en varierande roll med inslag av service och stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Charge Amps har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Charge Amps en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Charge Amps är ett svenskt tillväxtbolag som har potential att bli Sveriges nya succébolag. I Sverige driver företaget såväl utveckling som produktion av marknadens smartaste och snyggaste laddningslösningar. Med en utökad produktportfölj för alla typer av elbilar och plug-in hybrider i kombination med den generella utvecklingen av marknaden för e-mobility spås företagets tillväxttakt vara mycket hög.

Nu söker Charge Amps en supporttekniker till avdelningen för Technical Support där du tillhör ett team om sju engagerade och teknikintresserade kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker har du kontakt med slutanvändare och beställare av Charge Amps produkter. Ärenden inkommer vanligtvis genom mejl, telefon eller ärendesystemet Zendesk. Du har kontakt med både privatpersoner, företag och organisationer som installerat Charge Amps lösningar men även ett nära samarbete med kollegor internt. Du hanterar varierade och olika typer av ärenden så som frågor om produkter kring laddning av elbilar, nätverk, reklamationer och marknad. Du är även behjälplig till installatörer ute på fältet och arbetar även till viss del med att felsöka och lösa problem med produkter ute hos kunder. Då verksamheten präglas av samarbete mellan teamen har du stöd av dina kollegor som är experter inom olika områden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieutbildning inom elteknik, elektronik eller motsvarande
• Tidigare erfarenhet av teknisk support
• Kunskap inom nätverk och elektronik
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom området
• Erfarenhet som IT Support
• Ytterligare språkkunskaper
• Körkort B
• Behörighet inom elinstallation

För att trivas i rollen ser vi att du som person har ett stort intresse för teknik. Du är kommunikativ och uppskattar både kunddialogen och att ha ett tätt samarbete med dina kollegor på kontoret. Du motiveras av problemlösning och av att hitta långsiktiga lösningar på de tekniska ärenden du hanterar. Som person uppskattar du att se möjligheter och att bidra till företagets fortsatta utveckling.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, tekniker, e-mobility, elbilar, hybrid, plug in, 2nd line, 1st line, elmontör, elektriker, installatör, elinstallatör, elektronikmontör, installation, elektronik, el, heltid, Stockholm, Charge Amps

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3607701