Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

supporttekniker, ICA, Borås jobb i Borås på ICA Gruppen AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
supporttekniker, ICA, Borås på ICA Gruppen AB

supporttekniker, ICA, Borås

ICA Gruppen AB Borås, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

2022 - nytt år med många nya möjligheter och framförallt; ICAs IT support i Borås växer så det knakar! Till ICA Gruppen i Borås söker jag dig med ett genuint intresse för IT och viss erfarenhet av IT support samt ser dig själv som "serviceminded ut i fingerspetsarna". 

För att trivas riktigt gott i rollen tror jag att du är i början av din karriär. Du har kanske nyligen avslutat en IT inriktad utbildning, kanske haft praktik/LIA och/eller jobbat några månader med support. Förutom utvecklande och utmanande arbetsuppgifter, får du ett fantastiskt team av kollegor där glädje, laganda, värme och omtanke om varandra, står högst upp på listan! 

För detta uppdrag kommer du att ha din anställning som konsult hos oss på Randstad Technologies, med ett inledande längre uppdrag hos ICA Gruppen i Borås. Randstad Technologies är specialister inom IT och som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, coachar och stöttar dig i din utveckling och karriär genom varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Här jobbar du i MS miljö och hanterar bl. a lösenordsbyten, konton/behörigheter i AD, problem kopplat till behörigheter, uppsättning av konton i AD,  Office365, skrivare, servrar, nätverk,  "catch and dispatch" av ärenden, VPN, upplägg av system för olika lagersystem mm. Support/felsökning sker främst via telefon samt mha remote verktyg men även "på platsen support" kan ingå.

Du ingår i ett team på 11 personer, som tillhandahåller intern support, dvs till dina kollegor i huset samt övriga kollegor inom hela ICA Gruppen runtom i Sverige. 


arbetstider.

Heltid, vardagar, kontorstider
Möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar/vecka
Start så snart som möjligt enligt överenskommelse


kvalifikationer.

• Relevant IT-relaterad utbildning, minst gymnasial nivå eller motsvarande
• Goda kunskaper om datorer och kringutrustning, både vad gäller hård- och mjukvara
• Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet av ovan beskrivna roll, gärna från 1stline support via telen och fjärrstyrning
• Kunskap om ärendehanteringssystem samt Active Directory 
• Erfarenhet av felsökning, problemlösning, underhåll och installation av datorer och kringutrustning kopplat till både hårdvara och mjukvara

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person söker vi dig som är hungrig och nyfiken på att utvecklas ytterligare inom en karriär som supporttekniker.  Du är en teamplayer men uppskattar att även få lösa saker på egen hand. Du är pedagogisk i ditt sätt, har lätt för att bemöta olika människor och värdesätter god service och kommunikation.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2022-02-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.  För mer information: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374091