Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

supporttekniker, 1line & 2line, Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
supporttekniker, 1line & 2line, Göteborg på Randstad AB

supporttekniker, 1line & 2line, Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Nu söker vi supporttekniker, både 1st- och 2ndline nivå, som kan jobba skift
(rullande schema, varierat på dag, kväll, natt och helg)  till uppdrag hos vår kund i centrala Göteborg!  

Detta är en kund som befinner sig i en spännande tillväxtfas, vilket ger dig  möjlighet att få hänga med på deras resa genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang. 

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Randstad Technologies under begränsad tid, för att sedan övergå till en anställning hos kund. Randstad Technologies är specialister inom IT och som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, coachar och stöttar dig i din utveckling och karriär genom varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos oss står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Som supporttekniker blir du en viktig del av den tjänst vår kund i sin tur levererar till sina slutkunder.  Ett IT-problem får aldrig stoppa upp arbetet, så att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur saker/arbetet görs, är viktiga ingredienser i den här rollen. Du ingår i ett kundteam, där du ansvarar för den service och support just dessa slutkunder kan förväntas behöva i sina arbeten. Du kommer därför att  möta användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.
 
Arbetsuppgifterna är varierande;  du kommer att felsöka både mjuk- och hårdvara, support sker mha fjärrstyrningsverktyg och/eller via telefon, mail samt ärendehanteringsportal. Du hanterar konton och behörigheter i Active Directory,  support på skrivare, mm. Vår kund jobbar i en MS miljö med vissa inslag av iOS och Linux-operativ.

Som tekniker på 2line nivå krävs, förutom erfarenhet av ovan, även erfarenhet av serverdrift, virtualisering och nätverk. Meriterande är erfarenhet av  Azure intune. 


arbetstider.

Heltid, skift på rullande schema under en period om 10 veckor, där du varvar att jobba dag, kväll, natt och helg.
Start enligt överenskommelse.

NOTERA: upplärningsperioden på ca 2-3 månader, kommer att ske i Alingsås. Vår kunden har kontor på fler orter och stor del av teamet du kommer att ingå i, sitter i Alingsås. Dock, efter upplärningen, kommer du att främst kunna sitta i Göteborg. Men vissa resor till Alingsås under uppdragets gång, kommer att ingå. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har stor passion för IT och teknik samt, inte minst, fullkomligt älskar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av högsta rang och ser tjusningen att kombinera såväl självständigt arbete som arbete med och i  ditt team.

Krav
• Relevant utbildning inom IT, minst gymnasial och/eller annan erfarenhet som vi anser likvärdig
• På 1line nivån krävs minst 6 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• På 2line nivån krävs minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt gärna erfarenhet av att agera rådgivande/konsulterande mot slutkund.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Meriterande
• Support på Mac
• Linux
• Azure intune 
• Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL

Som person är du flexibel, förändringsbenägen och stresstålig. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Vill du ta dig an ett utvecklande uppdrag där du arbetar med den senaste tekniken ihop med snälla och ambitiösa arbetskollegor, ansök då omedelbart!


ansökan.

2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information: [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358365