Jobbet Supportmedarbetare till verksamhetssystemet NEXT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supportmedarbetare till verksamhetssystemet NEXT publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Med den molnbaserade produkten NEXT tar Nordiska Entreprenadsystem bygg- och entreprenadbolagen in i 2000-talet och revolutionerar branschen. Efterfrågan på våra tjänster är mycket stor - vi behöver förstärka vårt team med en nyfiken person som arbetar i vår supportfunktion!

Om företaget
Nordiska Entreprenadsystem är ett entreprenörsdrivet bolag med lång erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Bolaget är i stark tillväxt och har idag 25 anställda, med kontor centralt i Linköping. Läs mer på www.nordsys.se och läs om hur det är att jobba hos oss på www.skill.se/next

Dina arbetsuppgifter
Vår support är en mycket viktig del av bolaget och vårt varumärke. Här ska våra kunder mötas av engagerad personal med en hög ambition och vilja att hjälpa våra kunder i deras användande av vår produkt. I supporten hjälper du kunderna med olika typer av frågeställningar kring NEXT med kopplingar till ekonomi- och lönesystem. Att arbeta i supporten är ett mycket bra sätt att lära sig verktyget och bygga goda relationer med våra kunder. Våra kunder kontaktar oss via mejl eller telefon i huvudsak med frågor som rör funktionalitet. Våra supportmedarbetare har en viktig funktion i att utbilda och stödja våra kunders användare i vardagen. Frågorna varierar i svårighetsgrad samtidigt som NEXT ständigt vidareutvecklas vilket gör att du hela tiden utmanas och får lära dig nya saker. Du kommer att bemanna supporten tillsammans med tre andra kollegor och vi vill att du är på plats under supportens öppettider 8-17.

Din profil
Den vi söker har en stor portion nyfikenhet, du vill lära nytt och känner att du är långt ifrån ”klar”. Du ska ha erfarenhet av att jobba i en supportfunktion och har ett stort intresse av att ge bra service till kollegor och kunder. Du måste ha ett intresse för IT-system samt relaterad teknik för att trivas och lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, eller viss utbildning inom ekonomi men det är inte ett krav. Du är organiserad och klarar av att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt. Rätt person drivs av att ge service och att överträffa kundens förväntningar. Din profil i korthet:
• Erfarenhet av supportarbete
• Intresserad av IT-system
• Relationsbyggare
• Organiserad
• Erfarenhet från bygg/entreprenadbranschen är meriterande Varför ska du söka till Nordiska Entreprenadsystem? Tobias Ekholm, supportmedarbetare: ”Arbetsuppgifterna är utmanande och roliga. Oavsett vart i organisationen man sitter så blir det aldrig enformigt då man alltid hjälper varandra och förutom kundkontakten kommer en hel del administrativt arbete som bidrar med variation. Utvecklingsmöjligheterna ser jag som goda då företaget är ungt och fortfarande är i en stor tillväxtfas. Arbetsgivaren lyssnar in på vilket sätt eller mot vilken riktning man själv vill utvecklas så man själv har ett stort ansvar för sin egen utveckling.” Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.skill.se/next!

Ansökningsförfarande
Har du frågor är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Skill Lena Johansson 0708-52 32 36. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3866

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till