Jobbet Supportmedarbetare till Nordic Infucare på deltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supportmedarbetare till Nordic Infucare på deltid publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till Nordic Infucare söker vi nu två studenter som vill vara med och verkligen göra skillnad för personer genom att erbjuda specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Vi letar efter dig med erfarenhet från servicebranschen som vill ta nästa steg i karriären och bli en del av Nordic Infucares supportavdelning! Tjänsten är med omgående start 1-2 dagar i veckan så sök redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker två studenter till Nordic Infucares supportavdelning. Du kommer bli en del av ett skandinaviskt supportteam som stöttar vårdgivare och patienter i hela skandinavien, du kommer enbart att arbeta mot svenska supporten och arbetstiderna är mellan 8-17. Det kommer vara en omgående start där du kommer jobba 1-2 dagar i veckan, främst kommer det vara måndagar och tisdagar som Nordic Infucare kommer behöva hjälp.

• Vi på Academic Work har många konsulter hos Nordic Infucare som trivs väldigt bra i deras support. Hos dem kommer du också ha möjlighet att arbeta mer under semestertider mm.

Nordic Infucare grundades i Stockholm 2004 med målet att erbjuda specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Under årens lopp har Nordic Infucare byggt upp en omfattande kompetens och marknadsnärvaro inom områdena diabetes, kardiologi, neurologi och immunologi. Inom alla dessa områden tillhandahåller Nordic Infucare läkemedel och/eller medicinteknisk utrustning och har utvecklat ett strukturerat stöd för patienter och vårdpersonal.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic Infucare. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter
Som supportmedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för det dagliga arbetet i supporten. Du kommer att stötta patienter och kliniker i frågor om bland annat diabetes, specifikt utifrån Infucares produkt Dexcom och vara företagets kontaktperson och ansikte utåt mot såväl leverantörer och kunder. Vid reklamationer från kunder är det ditt jobb att vara behjälplig och komplettera med nödvändig information för att kunna administrera och avgöra om varan ska reklameras eller inte. Ärendena kommer in både över telefon och mail så det är viktigt att du känner dig bekväm med att sköta dialog med kunder i såväl tal som skrift.

Tjänsten passar dig som vill bli en del av ett företag som gör skillnad för människor! Det här är en otrolig möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas inom servicebranschen och vill bli en del av ett tight team med trevliga kollegor!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en teknisk förståelse för mobiltelefoner och appar för att kunna guidea och förstå kunderna
• Har ett luftigt schema i början av veckan, då behovet av hjälp främst är på måndagar och tisdagar
• Har tidigare erfarenhet av arbete i servicebranschen
• Har en pågående utbildning på universitet eller högskola
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då de interna systemen och dialogen med kunder sker på svenska och engelska

Det är även meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet från arbete i support eller kundservice

Som person är du van vid att arbeta självgående för att känna dig bekväm med att hantera dina egna ärenden. Eftersom du kommer vara företagets ansikte utåt ser vi även att samarbete är din starka sida vilket gör att du kan hantera kunder på ett empatiskt och pedagogiskt sätt. För att lyckas i rollen i helhet tror vi att du är en flexibel och frisk fläkt med lite skinn på näsan som vill fortsätta vara med och göra skillnad i ett så pass samhällsnyttigt företag som Nordic Infucare. I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid de personligaegenskaperna.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: 1-2 dagar i veckan, gärna i början på veckan
• Placering: Alvik
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Infucares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget
Nordic Infucare tillhandahåller medicinteknisk utrustning, läkemedel och tjänster som underlättar behandling med läkemedel i hemmiljö på den nordiska marknaden. Dem arbetar inom fyra områden, Diabetes, Parkinson, Immunologi och PAH.

Referens

15033702-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till