Jobbet Supportmedarbetare till Com Hems kundservice i Örnsköldsvik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supportmedarbetare till Com Hems kundservice i Örnsköldsvik! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örnsköldsvik
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en stjärna när det kommer till försäljning och kundservice? Vill du ha chansen att påverka din egen lön? Då har vi något för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill arbeta med kundservice och försäljning via inkommande telefonsamtal på Com Hem i centrala Örnsköldsvik på avdelningen för Bredband. Om du vill ta din försäljning till nästa nivå, eller ta steget att arbeta med kundservice på heltid så är detta rätt uppdrag för dig!

Arbetsplatsen hos Com Hem är familjär, modern och välkomnande. Det finns stora möjligheter att utvecklas och gå vidare till andra avdelningar eller få mer ansvar. Vår kund erbjuder en väl utformad utbildning till alla nya medarbetare och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha bästa förutsättningar att lyckas. Supportmedarbetarna arbetar i sammansvetsade team som leds av engagerade teamledare.

Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning om sex månader och uppdraget startar 13 augusti. Arbetstiderna är varierande där kvällar och helger är vanligt förekommande. Du anställs av StudentConsulting och arbetar på uppdraget som konsult.

Lönen består dels av en timlön men även av provision utan tak och ett bonussystem för väl utfört arbete. Vi tillämpar kollektivavtal från Unionen.

Detta söker vi:

Vi ställer inte krav på någon tidigare erfarenhet inom försäljning eller support, det viktigaste är att du är en engagerad person med hög arbetsmoral som trivs med arbetsuppgifter som inkluderar service och försäljning.
För att lyckas i rollen behöver du vara resultatinriktad och ha en vilja att ständig utvecklas. Du bör trivas i en social arbetsmiljö med högt tempo. Tidigare erfarenhet av att jobba mot mål är mycket meriterande.

Krav för tjänsten:

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av service eller försäljning
- Van telefon som arbetsverktyg
- Ytterligare språkkunskaper

Din profil:

- Serviceinriktad
- Stresstålig
- Målinriktad
- Driven
- Teamspelare
- Hög arbetsmoral

Vi genomför intervjuer löpande så sök redan idag då platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi tillämpar screeningtester som ett första steg i rekryteringsprocessen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43069

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till