Jobbet Supportmedarbetare till Com Hem i Örnsköldsvik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supportmedarbetare till Com Hem i Örnsköldsvik publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kramfors
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en modern och säljande miljö där kunden och kvaliteten står i centrum? Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete inom kundservice, teknik och försäljning hos vår kund som är placerad i centrala Örnsköldsvik!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter:
• Hantera inkommande samtal och mail från befintliga kunder
• Problemlösning av tekniska problem på ett professionellt och snabbt sätt
• Att aktivt arbeta mot individuella och teambaserade mål

Utöver att hjälpa kunderna med deras ärenden, förväntas man att i alla kundsamtal se över befintliga abonnemang och erbjuda fler eller bättre tjänster utifrån kundens behov.

Tjänsten kommer att vara en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders provanställning. Du blir anställd av StudentConsulting men arbetar som uthyrd konsult. Öppettiderna hos kunden är vardagar 08.00-21.00, helger 09.00-18.00. Arbetstiderna är varierande dag, kväll och helg med fokus på kvällar och helger. Tillträde till tjänsten är 7/5.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst behärskar svenska flytande i tal och skrift, det är meriterande om du har andra språkkunskaper. Vi söker dig som vill arbeta med service och det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av service eller försäljning. Du har en lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och behärskar datorn som arbetsredskap. Vi ser det som positivt om du har ett intresse för teknik och hemelektronik. Att ha utbildning eller kunskap inom teknik sedan tidigare är inget krav.

Com Hem utbildar alla medarbetare enligt ett väl utformat utbildningsprogram som ger dig all kunskap du behöver och de allra bästa förutsättningarna för att du ska lyckas. Som person är du stresstålig, pedagogisk och engagerad i ditt arbete och dina kollegor. För att trivas i rollen bör du motiveras av att jobba mot uppsatta mål i en resultatinriktat arbetsmiljö. Tjänsten startar den 7 maj med en inledande provanställning på 6 månader. Du anställs av StudentConsulting och arbetar på Com Hem som uthyrd konsult. Vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater så skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar screeningtester som ett första steg i processen

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41363

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Testingenjör till Sanmina Själevad Poolia
Ekonomiassistent mot inköp till Sogeti Sundsvall Professionals Nord
Montörer sökes till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel Sundsvall Professionals Nord
Extrajobb som orderplockare i Örnsköldsvik Örnsköldsvik StudentConsulting
Väg- & Markprojektör till Sweco Sundsvall Professionals Nord
SOS-Sjuksköterska Sundsvall Sundsvall SOS Alarm
Nättekniker Sundsvall e.on
Sommarjobba som servicetekniker Sundsvall StudentConsulting
Säljare Elgiganten Örnsköldsvik Elgiganten AB
Produktionsplanerare till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Butikschef till Byggmax Sollefteå Sollefteå Byggmax Group AB
Truckförare till kund i Härnösand Härnösand StudentConsulting
Ekonomiassistent på deltid Sundsvall Professionals Nord
Transportledare till Sundfrakt Sundsvall Professionals Nord
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Däckskiftare till Vianor i Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Sommarjobb Örnsköldsvik Elgiganten AB
Erfaren Bergmekaniker till Sweco Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Kramfors).