Jobbet Supportmedarbetare på Butiksekonomi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Supportmedarbetare på Butiksekonomi publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Triggas du av att förstå och driva system och arbetssätt samt att sprida din kunskap till kunder och medarbetare för att öka kvalitet, kompetens och effektivitet? Då har du hittat rätt.

Välkommen till oss på ICA Affärsservice med vår spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker, vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Tillsammans med dina kollegor sitter ni i fina lokaler centralt i fantastiska Västerås!

Vill du vara organisationens spetskompetens avseende support i system och ombudsfrågor för att hjälpa och utbilda medarbetare och kunder?

Här får du, tillsammans med ditt team, lösa frågor från medarbetare, kunder och leverantörer kring system och ombud. Genom aktivt lärande och digitalisering förflyttar sig Butiksekonomis medarbetare mot mer rådgivning och analys. Här arbetar Supporten med att identifiera och driva förbättringsarbete genom utbildningar, förändringar i system och arbetssätt - allt för att öka kvalitet, kompetens och effektivitet. Vi medverkar också med vårt kunnande inom olika projekt.

Du kommer att som redovisningsekonom ha en eller flera egna kunder för att utveckla långsiktiga kundkontakter och samtidigt vara väl insatt i hur vårt arbetssätt fungerar och utvecklas och därmed kunna fånga upp förbättringar och kanske tillsammans med din kund testa nyheter.

Den kompetens vi besitter efterfrågas även av handlarna vilket innebär att vi besöker handlarna och hjälper till att sätta upp system och förbättra hur de arbetar, så du behöver vara beredd att resa ibland.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge - och ha kul längs vägen.

Vem är du?

Du är lösningsinriktad och pedagogisk; tycker om att sprida din kunskap för att hjälpa andra med funderingar och stötta genom förändringar och osäkerhet. Du vet hur man balanserar tålmodighet med att vara driven.

Samtidigt har du god IT- och systemvana för att kunna se potential och risker med hur vi använder system i våra processer och hur digitalisering i det dagliga kommer att påverka kvalitet och arbetssätt. Din nyfikenhet hjälper dig att själv gräva och ta reda på hur saker fungerar samtidigt som du stimuleras av att skapa kunskap i diskussioner med andra där olika perspektiv och infallsvinklar stöts och blöts.

Du är ekonom på högskolenivå alternativt motsvarande relevant och dokumenterad 5-10 års arbetslivserfarenhet med erfarenhet av redovisningsarbete och förståelse för hela redovisningsprocessen.

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat.

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av

Rekryterande chef Maria Lodhi, ICA Butiksekonomi, 072 - 084 0056 maria.lodhi@ica.se

Fackliga organisationer

Unionen, Ann Lindh 021-19 48 15

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2019. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats.

Referens

R0008391

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till