Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Supportmedarbetare inom E-handel för uppdrag i Hallsberg! jobb i Hallsberg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Supportmedarbetare inom E-handel för uppdrag i Hallsberg! på Poolia

Supportmedarbetare inom E-handel för uppdrag i Hallsberg!

Poolia Hallsberg, Örebro län Heltid

Har du god datorvana och kanske även tidigare arbetslivserfarenhet inom E-handel? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi en Supportmedarbetare inom E-handel för långsiktigt konsultuppdrag i Hallsberg! Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen som Support inom E-handel är bred och omväxlande där du tillsammans med ditt team arbetar för att flödet rullar på så smidigt som möjligt. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
•  Hantera ordererkännande och/eller -bekräftelser.
•  Följa upp inköporder mot leverantörer
•  Hantera leverantörsfakturor
•  Supporta avvikelser och andra frågor gällande inköp/drop shipment

Vem är du?
För att kvalificera dig till denna roll söker vi dig med mycket god dator- och systemvana, inklusive Excelkunskaper. Kanske har du eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller liknande och det är fördelaktigt om du tidigare arbetat i en supportroll med liknande arbetsuppgifter som ovan. Erfarenhet av Medius Flow är meriterande, likväl som produktkunskap inom GDS, el, vvs, bygg etc.

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ med flytande kunskaper i svenska och engelska, vad gäller såväl tal som skrift. Du är stresstålig som person och van att hantera flera olika uppgifter parallellt. Med det sagt är det också viktigt att du är strukturerad och noggrann med fokus på att alltid ge bästa möjliga support i alla lägen.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61012