Jobbet Supportkonsult för system inom mätvärdeshantering i energibranchen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Supportkonsult för system inom mätvärdeshantering i energibranchen publicerad av StudentConsulting

Heltid
Östersund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du en utbildning inom något av områdena: systemvetenskap, programmering, utveckling och vill jobba med support mot företag inom mätvärdeshantering?

Information om uppdraget:

Här har du chansen att bli en del av ett inspirerande företag med framåtanda och stor möjlighet till utveckling. Vår kund Powel behöver nu stärka sitt supportteam med en person. Hos Powel jobbar du med avancerade och verksamhetskritiskta programvarulösningar. Du deltar i hela ärendehanteringsprocessen tillsammans med utvecklare och tekniska konsulter med kunden i fokus.

Du kommer jobba tillsammans med 4 andra kollegor i teamet och supportera deras egenutvecklade energisystem mot företag. Du bör ha en utbildning inom systemvetenskap, programmering eller utveckling då frågorna som kommer in kan vara av komplex art och din problemlösningsförmåga kommer sättas på prov. Ärenden kommer främst in via mail men även telefon, så det är viktigt att du är kundorienterad och serviceminded i kontakt tillbaka med våra kunder.
Vi söker dig som är nyexaminerad eller har jobbat något år efter din examen, du har en stor teknisk förståelse, en analytisk ådra och drivs av problemlösning.

Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas omgående.
Initialt kommer du arbeta som uthyrd konsult hos Powel, med målsättning och chans till övertag av kunden efter 6-8 månader.

Arbetsplatsen är belägen mitt på Stortorget i fina ljusa lokaler där du kommer omges av ett härligt team av kollegor både inom supportgruppen och de som jobbar på andra positioner inom företaget. Detta är verkligen ett jobba att trivas och växa på så ta chansen och sök redan idag! Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och att du har ett driv och en vilja att utvecklas.

Detta söker vi:

Krav: någon form av teknisk utbildning, kundorienterad, stor teknisk förståelse, du kan tala och skriva svenska & engelska obehindrat.

Meriterande: du har tidigare jobbat nom energibranschen

Om arbetsgivaren:

Med unik IT-kompetens och omfattande branschkunskaper är Powel en ledande leverantör av programlösningar till energisektorn, den offentliga sektorn och entreprenadsektorn.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42191

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Östersund).
Du kan avregistrera dig när som helst.