Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Supportingenjör med Linux kunskaper at Poolia

Supportingenjör med Linux kunskaper

Poolia Umeå, Västerbottens län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du jobba i en teknisk support roll och hjälpa kunder med frågor men även installation och felsökning? Uppdraget är på heltid med start 25 jan och till att börja med fram till sommaren, men goda möjligheter finns till förlängning! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Supportingenjör ger du teknisk support efter försäljning till kunder, inklusive installation, felsökning, problemlösning och underhåll. Du svarar på kundfrågor angående drift och fel samt rådgör med kunder om förebyggande underhålls- och konfigurationsjusteringar för att förbättra produktens prestanda och kundnöjdhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•   Tekniskt felsöka hård- och mjukvara
•   Hantera incidenter och förfrågningar via de kanaler som används
•   Registrera och hantera inkomna eskaleringar
•   Hantera övriga förfrågningar relaterade till kunders lösningar, exempelvis RMA-hantering, uppsägningar och tilläggsbeställningar

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet utav en supportroll och gärna att du utvecklat din kunskap med en mängd olika arbetsprocesser inom området. Du arbetar självständigt och följer etablerade rutiner och metoder. Du har brett perspektiv på problem och är lösningsinriktad samt föreslår gärna förbättringar.

Vi tror att du som söker har lämplig universitetsexamen inom IT eller motsvarande arbetserfarenhet. Meriterande är även om du tidigare har arbetat i Linux.

Som person är du analytisk och trivs med att lösa komplexa problem. Du trivs att samarbeta med andra och ha kontakt med människor. Du söker konsekvent ny kunskap och erfarenhet genom att aktivt delta i det dagliga arbetet och delar med dig av dina erfarenheter. Ofta är det ena felet inte det andra likt – så behöver vara självgående - kunna tänka utanför boxen och våga ta egna initiativ i felsökningsprocessen.
Du följer uppsatta rutiner och arbetssätt samt föreslår och medverkar aktivt till att förbättra arbetssätten i teamen och har kontinuerlig dialog och nära samarbete med interna intressenter, såsom exempelvis utvecklare, produktägare, sälj och projektledare

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

 
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58406